Футзал. Команда “Група Здоров’я” в очікуванні поєдинку з “Інтерпресом” - Блог про Львів

Футзал. Команда “Група Здоров’я” в очікуванні поєдинку з “Інтерпресом”

Прев'ю матчу Група Здоров'я - Інтерпрес

Сьогодні надворі, 26 вересня, а це означає, що все менше і менше часу залишається до третього матчу команди «Група Здоров’я» на футзальному кубку під назвою «Електрон сuр», що в ці дні відбувається на нових полях «Електрону».

Нагадаю, хто не знає, що у третьому турі наша команда зустрінеться із командою «Інтерпрес». Початок цієї гри о 10 годині за київським часом.

Можна не сумніватися, гра буде цікавою, тому запрошуємо відвідати цей поєдинок і при можливості підтримати нашу команду, яку в цій грі влаштує лише перемога.

Чому саме перемога? Тому, що за нічийного рахунку саме наші суперники займуть друге місце в групі, яке гарантовано виведе цю команду у плей-офф.

«Група Здоров’я» ж може також вийти з групи і за умови що займемо третє місце, але тоді треба буде чекати як зіграють інші команди у своїх групах. Плюс, третє місце в 1/8 фіналу отримає у суперники дуже сильного суперника, такого як «Львівгаз», «Чікаго», «Старе село» тощо…

Чого слід очікувати від суботнього поєдинку? Як і у матчі з командою «Shisha club», думаю боротьба буде і ще й яка. Якщо згадати попередній поєдинок, то вже зараз треба визнати що ми трохи помилилися із тактикою на гру. Якби ми не почали грати у відкритий футбол, то можливо й результат був би іншим.

А так вже аж дуже команда «Група Здоров’я» хотіла перемогти за що і поплатилася.

Але, кожна поразка – це черговий досвід, який нам знадобиться вже у найближчих іграх.

Також читайте:   Чому потрібно повчитись у казахстанців представникам українського футзалу? Частина друга

Наступний суперник команда – «Інтерпрес». Двічі довелося бачити як грає ця команда. Не сказав би що вони демонтували щось аж таке особливе, але помітно що в команді є багато досвідчених гравців. Швець, Дейнека, Бей та інші. Саме зіграність і надає їм перевагу у матчі з нашою командою.

Безперечно, вони є фаворитами у суботньому поєдинку, але, як завжди кажу, будемо думати як це їм протиставити свою гру. Єдине що завжди мене турбує, так це погода. Ніколи не любив грати при дощі, і сподіваюся цього разу його теж не буде. Бо самі розумієте, що в дощ рахунки можуть бути і 10-10 і 15-14. Поле ж і так слизьке.

Щодо новин із стану нашої команди, то всі наче здорові. Єдиний мінус так це те, що в суботу через сімейні обставини не зіграє один із наших кращих бомбардирів – Віталій Заставний. Але, в команді є ще 10 гравців, то вже думаю знайдемо ким його замінити.

Щодо Воробуса, то поступово набираю оптимальну форму. Болей в гомілкостопі вже практично нема, тому буду з кожною грою покращувати свою гру.

І якщо з «Нестле» виглядав не дуже, то у минулому матчі з командою «Shisha-club» вже почував себе досить таки впевнено.

Чекаємо поєдинку з «Інтерпресом» і, як завжди, звіт про цю гру читайте згодом на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*