Футзал. Юрій Шпак: “Хочеться перемогти на турнірі, тому потрібно перемагати будь-кого…” - Блог про Львів

Футзал. Юрій Шпак: “Хочеться перемогти на турнірі, тому потрібно перемагати будь-кого…”

Автор дубля у ворота Шіші

Із відкриттям футзального турніру під назвою – «Електрон cup» і участі команди «Група Здоров’я» в цих змаганнях було прийнято рішення утворити своє офіційне представництво в такій соціальній мережі як – ВКонтакті.

Кожного дня в групі нашої команди з’являються все нові та нові цікавинки, тому якщо вам цікаве життя новоствореної команди, підписуйтеся на новини тут.

Саме в цій групі після програної гри з командою «Шіша» ми проводили опитуванння на тему «кращого гравця» в цьому матчі. За результатами голосів читачів – переміг Юрій Шпак, який відзначився в цій грі дублем.

Саме Юрій оперативно поділився враженнями від перемоги в опитуванні, а також відповів на кілька цікавих запитань.

– Отже, доброго вечора, Юрій, читачі групи ВКонтакті команди «Група Здоров’я» визнали вас кращим гравцем у складі своєї команди в грі проти команди «Шіша», поділіться враженнями від гри і чи було особливе налаштування на цю гру?

– Всім привіт. Хочу подякувати всім хто за мене проголосував, особливо партнерам по команді.

Гра з самого початку пішла не так як ми того хотіли, але швидкий пропущений гол скоріше розізлив нас. Команду “Шіша” добре знаю, вони довго вже грають в одному складі, добре зіграні. Особливого налаштування як такого не було, стояла задача перемогти. На жаль, нам не вдалось її досягти.

– Згадайте як ви забивали свої голи?

Ну це я завжди пам”ятаю.)))

При рахунку 0-1 на користь суперника, Руслан Мірзаєв, поборовшись на фланзі, віддав мені пас на хід ,після чого я зміг вийти сам на сам з воротарем та пробити точно у ближній кут. А 2 гол забив , коли ми «горіли» 2-4 ,обікравши останнього захисника “Шиші”. 3-4 і в той момент здалось, що ми зуміємо виграти.

Юра-гол

– Чого ж, все-таки, не вистачило вашій команді для перемоги: майстерності, фарту чи можливо просто зіграності, ваша думка?

Також читайте:   «Ураган» вийшов до Елітного раунду Ліги чемпіонів

На мою думку, звісно зіграності, моя четвірка в такому складі грає перший турнір лише. Та й фарту не завадило б, коли Віталік Заставний в кінці гри мав декілька поспіль небезпечних моментів.

– Тепер в суботу для команди «Група Здоров’я» буде майже вирішальний поєдинок за вихід з групи проти команди «Інтерпрес», як налаштовуєтеся на гру і чи під силу вашій команді здобути три очки?

Грати будемо лише на перемогу,іншого виходу немає)

– Чи грали ви колись проти команди «Інтерпрес» і що можете сказати за цю команду?

Не грав, але бачив їх гру проти “Шиші”, команда доволі міцна. У них є кілька швидких гравців, які можуть самостійно завершити епізод.

– Є варіанти також що навіть із 3 очками команда «Група Здоров’я» може вийти в 1/8 фіналу Кубка, з ким би хотіли там зустрітися?

Немає різниці, хочеться перемогти на турнірі, тому потрібно перемагати будь-кого.

– Як вам загалом змагання на «Electron cup», хто сподобався, а хто ні, і як вам нові поля?

Змагання поки що на хорошому рівні, як і поля, спочаку було не звично трохи, але звик.)

– Коротко про себе: хобі, сімейний стан, заняття в буденному житті?

Думаю нікого не здивую ,якщо скажу ,що хобі – футзал, хоча футболом ніколи професійно не займався. Сімейний стан-не одружений, але дівчина є.)))

Навчаюсь я на 4 курсі в НУ “ЛП”, тому зараз трошки відвідую пари. А також з Русланом Мірзаєвом очолюємо Студентську асоціацію міні-футболу м.Львова , тому займаємось організацією наступних турнірів.

– Ваші побажання читачам блогу Воробуса та спільноти команди «Група Здоров’я» ВКонтакті?

Читачам бажаю не пропускати нові та цікаві статті Воробуса. Автору бажаю творчого натхнення і без травм.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*