Футзал. Збірна України з труднощами, але виходить на чемпіонат Європи (відео)

Ривкін виконує поставлене завдання

Можливо ви, читачі блогу, вже зауважили що останнім часом все менше і менше публікацій є на тему професійного футзалу, а саме звітів про гру нашої львівської Енергії.

Чому так? Все просто. Справа у тому, що зараз в чемпіонаті пауза, яка була викликана тим, що свої матчі за вихід на чемпіонат Європи проводила наша національна збірна.

Суперник нам не дістався не із легких, а саме збірна Угорщини, яка теж давно мріє потрапити на подібні змагання.

Тиждень тому, у першому поєдинку цих збірних, який проходив в Харкові сильнішими були українці 2-1, тому, матч-відповідь, ясно що мав бути не із легких. Як виявиться згодом, прогнози таки були вірними.

Україна буквально на зубах виборола путівку на чемпіонат Європи, що наступного року відбудеться в Бельгії. Але, про все по-порядку.

Розпочалося все гірше не придумаєш. Вже на 3 хвилині після удару угорця Ловаша господарі виходять вперед і вже вони виходять за такого розкладу на чемпіонат Європи.

Та їх радість була не тривалою. Вже на 8-й хвилині Микола Білоцерківець холоднокровно зрівнює рахунок у зустрічі.

1-1 і все починається спочатку.

Як на мене, ключовим епізодом поєдинку можна назвати момент, який відбувся на 26 хвилині зустрічі. За друге попередження із поля був вилучений гравець збірної України – Сімка. Якби угорці вдало реалізували двохвилинну більшість і вийшли би вперед, нашій команді було би ой як непереливки.

Також читайте:   Відлуння чемпіонату Європи з футзалу серед юнаків до 19 років

А так господарі майданчику пропустили в більшості чим дозволили Україні вийти вперед, відзначився – гравець Локомотиву Білоцерківець.

Довгий час угорці не могли розпечатати ворота українців, а коли це зробили, одразу ж знову отримали «болючий» укол.

А коли рахунок і взагалі став 4-2 на користь наших співвітчизників, то здавалося все, гру можна було завершувати.

Та, до честі, господарів, вони не лише відігралися, але й за 40 секунд до кінця гри вийшли вперед. І ще був дує цікавий факт, наші хлопці сиділи на п’яти фолах.

Таки втримали…. Додам, що в нашій команді відзначалися – двічі Білоцерківець, Валенко та Овсянников.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу збірної Угорщини із рахунком 5-4, а це означає, що за рахунок більшої кількості м’ячів забитих на виїзді, саме Україна виходить на чемпіонат Європи з чим ми і вітаємо наших хлопців.

А вже цієї неділі відновлюються поєдинки у чемпіонаті України. Зокрема, в неділю, 29 вересня у Львові знову відбудеться західно-українське дербі. Між собою будуть зустрічатися непримиримі суперники – Енергія зі Львова та івано-франківський Ураган.

Початок цієї гри о 13 годині.

Фото: ffu.org.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*