Кінець світу в Самборі або як стихія за лічені хвилини зруйнувала місто (відео) - Блог про Львів

Кінець світу в Самборі або як стихія за лічені хвилини зруйнувала місто (відео)

Стихія в Самборі

Чесно скажу, до сьогоднішнього ранку не знав що така біда сталася неподалік нашого міста, адже зі Львова до Самбора по відстані не так вже й далеко. Якщо бути точнішим, приблизно 75 кілометрів. Якщо нема заторів, то їхати треба приблизно півтори години.

Коли вчора йшов з роботи, то чув, що надворі якось похолодало, здіймався сильний вітер й так далі. Знав би тоді, що районним центром Львівщини пронісся потужний буревій, який наробив збитків місцевим мешканцям на суму приблизно 1 мільйон гривень.

Про нього мені зранку розповіли люди в транспорті, які тільки й говорили про цю стихію.

Все розпочалося близько 18 години, 23 вересня. Легкий вітер спершу нічого не віщував, а потім розпочався ливень, який супроводжувався сильним вітруганом. Як наслідок, за лічені хвилини буревій не залишив від Самбора живого місця.

Десятки повалених дерев (за останньою інформацією близько77-ми), десятки знятих дахів з будинків людей, обриви ліній електропередач, побиті машини й так далі. Це просто жах….

Єдине щастя, яке є, так це те, що ніхто із людей не загинув, хоча при такому вітрюгані і зливі не дай Боже десь бути в дорозі чи там де нема де сховатися.

До ліквідації наслідків стихії залучено два відділення рятувальників, які в найкоротші терміни стараються відновити життєдіяльність районного центру Львівщини.

Також читайте:   Наша міліція нас береже...

Постраждалим від стихії влада обіцяє надати 1100 листів шиферу для того щоб накрити будинки, які залишилися без дахів. За іншу компенсацію не чув, але думаю вона таки має бути.

Коли передивлявся відео як проходила стихія і згодом наслідки, то просто волосся дибом ставало, такого не побажаєш навіть своєму найлютішому ворогу.

Поки йде ліквідація наслідків стихії фахівці в роздумах а де ж взявся цей буревій й куди він зник, адже більше стихія ніде не гуляла. Ніби й температур високих не було, які бувають влітку, а тут ураган налетів і все знищив за мить.

Пам’ятаю свого часу подібна стихія була у місті Лева, але це було літо і тоді спостерігалася різка зміна температур. То було холодно, то було тепло і аж занадто.

Фахівці також закликають людей бути максимально зібраними, адже стихія може у будь-яку хвилину повернутися і наробити поганих наслідків вже у вашому населеному пункті, чого би дуже не хотілося.

Якби там не було, будьмо обережними, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео із місця цієї страшної стихії:

Фото: fakty.ictv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*