Не прогавте шанс виграти фірмову кепку від Воробуса - Блог про Львів

Не прогавте шанс виграти фірмову кепку від Воробуса

Кепка від Воробуса

Час летить нестримно і вже завтра блог Воробуса буде святкувати чергове день народження. На цей раз нам виповниться 4 роки. Як кажуть люди, вже можна потрохи збиратися до школи.

4 роки – це вже термін і навіть не віриться, що вже пройшло стільки часу відколи колись ще нікому невідомий Воробус почав писати для людей публікації, сподіваюся цікаві.

Багато людей мене запитують а чи буде офіційне святкування цієї дати, як, скажімо це було на 2 роки. Так от, відповідаю, достеменно ще не можу дати відповіді на це запитання. Щось планується, але як це буде виглядати і в якому складі це буде вирішу вже, мабуть, завтра.

Але, і не ця тема буде основною темою цієї публікації. А все тому, що хто уважно слідкує за блогом, той знає, що ще 9 вересня редакція блогу про Львів запустила черговий конкурс.

Так, можливо призи, тобто приз, не такі масштабні як це би хотілося, але моя думка така, що приз – достойний, щоб його виграла людина, яка на це заслуговує.

Що треба зробити для того, щоб виграти приз?

У коментарях до попередньої статті або ж до цієї публікації привітати блог Воробуса із днем народження. Це можна зробити як у віршованій формі, так і у формі відео. Особливих правил нема.

Також читайте:   Як оригінально привітати молоду пару

Акція триває до кінця дня, 18 вересня. Опісля я, Воробус та мій колега по блогу-пан Йорген сядемо за келихом квасу й вирішимо хто ж був найоригінальніший і хто таки забере приз, а це – фірмова кепка із надписом «Vorobus.com».

Таких у Львові можна побачити дуже мало, і крім пана Воробуса їх має мізерна кількість людей.

Традиційно для таких конкурсів скажу, що звісно редакція блогу, участі в конкурсі не бере.
На даний момент свої вітання нам прислали такі люди як: Вертоліт, Архіваріус, Vik, russo turisto.
Поки що претендентів на перемогу є четверо, але також ним можеш стати ти. 🙂
Поспішайте і не прогавте шанс виграти приз від нашого ресурсу.

P.S. До дня народження залишилося якихось три години і у вашого автора почалася ностальгія. Про що я лише не писав (спорт, проблеми молоді, Львів, відпочинок,….) і що не робив. Блог Воробуса – це вже історія, яка пишеться у реальному часі. Будете сміятися, але коли був на форумі подумав а чи бува не випустити своєї книги.

Висловлюю особисту подяку всім нашим відвідувачам, що заходите на блог і читаєте щось цікавеньке. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*