Вперед, Україно, ми з тобою!!! - Блог про Львів

Вперед, Україно, ми з тобою!!!

Україно, вперед!!!

Хто би міг подумати, що після того, як Україна програє вдома Чорногорії вона згодом виграє всі матчі і зараз команда Фоменка буде одним із основним претендентів за вихід на чемпіонат світу. А ми таки ними є.

Як говориться у відомій приказці – все у наших руках.

Сьогодні, 10 вересня на полі НСК «Олімпійський» футбольна збірна України у рамках відбору на чемпіонат світу прийматиме гостей із Англії.

Чим цікавою буде ця гра так це тим, що перемога однієї із команд дуже суттєво збільшить шанси команди на пряму путівку на чемпіонат світу.

Англійців десь і може задовільнити нічия, а ось нашим хлопцям треба перемагати.

Вже із самого ранку у маршрутках, на роботі, на вулиці тощо тільки і чути розмови саме про сьогоднішній футбольний поєдинок.

Де будете вболівати, які шанси нашої збірної на перемогу, чи зможемо ми таки обіграти топ-збірну.

Саме на цю тему ми і поговоримо у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

По черзі. Вболівати можна будь-де. У кабаку, вдома біля телевізора, у фан-зоні. Це вже хто що любить. Чув що сьогодні у парку культури імені Богдана Хмельницького має бути людно, бо багато людей збирається туди саме на великий екран. Тут одразу ж згадується Євро і подібний екран в центрі міста.

Також читайте:   Хто стане суперником Шахтаря у чвертьфіналі Ліги чемпіонів?

В принципі місце не погане, єдине що там нема де сісти і люди є різні. Як на мене, найкраще вболівати вдома у сімейному колі.

Які шанси збірної на перемогу? Всім добре відомо, що давненько ми не обігрували топ-збірні світу, а до них можна віднести такі команди як: Італія, Іспанія, Франція й та й ж Англія.

З представниками «Туманного Альбіону» ми грали на тому ж Євро-2012, але так і не змогли їх обіграти. Чи вдасться цього разу?

Так, до Києва на гру з Україною не приїхали ключові гравці гостей – Руні, Велбек та інші. Та, не думаю що їх там не буде ким замінити.

Підопічним Фоменка треба краще думати про свою гру, особливо небезпечними є англійці при кутових, штрафних тому що вони добре грають головою.

В української збірної всі надії покладаються на Девіча, Зозулю, Селезньова, Коноплянку. Хлопці голодні до великих перемог….Це саме той шанс коли дійсно треба вистрелити.

Не радує лише той факт, що уявити англійців без чемпіонату світу не можливо, тому Лампард, Джерард і компанія думаю прикладуть багатьох зусиль щоб сьогодні не програти.

Ми ж, у свою чергу, будемо вірити у нашу збірну, підтримувати як можемо і сподіваємося завтра вся Україна буде радіти перемозі нашої збірної.

Фото: expres.ua .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 10.09.2013 пише:

    Девіч з Сан-Марино просто красава був, напевно єдиний, хто грав в повну силу. Девіч, Девіч, Девіч… 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*