Юрій Цибик в гостях у Воробуса - Блог про Львів

Юрій Цибик в гостях у Воробуса

Юрій Цибик в гостях у Воробуса

Давненько на блозі не було інтерв’ю із цікавими людьми. Читачі вже навіть почали питати мене, а чи бува я не забув за цю рубрику.

Відповідаю, не забув, і вже сьогодні в гостях у Воробуса буде відомий спортсмен, футболіст футзаліст, суддя – пан Юрій Цибик.

– Доброго дня, пане Юріє, розкажіть нашим читачам як ви почали займатися футзалом і чому саме цим видом спорту?

– Доброго дня, Ігоре. У футзал перейшов з великого футболу наприкінці 90-х років. Ця гра привабила динамічністю з якою розвивались події на полі, тому вирішив спробувати свої сили саме у футзалі.

– Розкажіть коротко про вашу футзальну кар’єру, де грали, які маєте здобутки?

Виступав чи досі виступаю за такі команди як: Локомотив (Львів), Прем’єр-Груп (Львів), Тайм (Львів), Кардинал (Львів), Динамо (Львів), Княжий ринок (Львів), Львівгаз (Львів).

Здобутки: Чемпіон України у Першій лізі з міні-футболу- 2010, чемпіон Львівської області з міні-футболу: 2011, 2013 років.

– Як ви вважаєте зараз футзал в Україні розвивається чи деградує? Чи може Україна через деякий час догнати ту ж Росію чи Іспанію у своєму розвитку?

На мою думку, футзал в Україні зупинився на місці, оскільки дуже мало появляються нових молодих гравців в командах. Тренери та президенти віддають перевагу досвідченим гравцям, адже хочуть отримувати результат відразу, а не виховуючи молодь. В нас тільки ЛТК віддає перевагу молоді.

– Секрет успіху від Юрія Цибика?

Наполегливо іти до своєї мети, незважаючи на життєві труднощі.

Юрій Цибик

– Наскільки у вас серйозна травма і чи плануєте вернутися у великий футзал?

Коліно – це завжди серйозно!!! Зараз проходжу курс лікування та процедур. Думаю через 4-6 тижнів почати фізичні навантаження та тренування в залі з м’ячем.

Також читайте:   Команда "Keep Calm": попереду матчі з командами "Фанат" та "Інкогніто"

– Свого часу Воробус як і багато людей захоплювалися дуетом Цибик-Баландюх, як справи зараз з цим дуетом і чи плануєте ви ще цим дуетом здивувати громадськість?

Ми і далі граєм з Андрієм в одній четвірці в команді «Львівгаз»,правда швидкості вже не ті шо були, але взаєморозуміння залишилось.

– Хто для вас найкраща команда та гравець у футзалі?

Гравець – Олександр Косенко. На мою думку, цей гравець був «мозговим центром» як збірної України, так і «Шахтаря».

Команда – однозначно «Тайм». Ця команда є мені найріднішою, в ній я дебютував у вищій лізі та провів декілька чудових сезонів.

– Не секрет, що ви зараз почалися займатися суддівстом, як вам ця професія і які перспективи цієї професії?

Судити почав після того як отримав травму. Петро Закалюжний запропонував допомогти під час Літньої Аматорської ліги. Напевно відсудив нормально, адже запросили ще й на КУБОК ЕЛЕКТРОНУ.)))

– Як вам рівень кубку «Електрона» і що можете сказати про команду «Група Здоров’я?»

Рівень трохи здивував, в кращу сторону))) На турнірі з’явились нові команди, які раніше я не бачив.

Команда «Група Здоров’я» якшо буде на кожну гру налаштовуватись та збиратись в повному складі, то може скласти конкуренцію фаворитам турніру.

– Ваші побажання читачам блогу Воробуса?

Почастіше відвідувати цей блог, адже тут є багато цікавої інформації з життя Львова .

Я, у свою чергу, дякую панові Юрію за цікаве інтерв’ю і бажаю йому якнайшвидше повернутися на футбольне поле і радувати вболівальників новими перемогами та, звісно, що голами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Олег 23.09.2013 пише:

    Якщо ти професіонал то чого заявлявся в аматорську лігу? Там грають люди АМАТОРИ. Йди вигравай в енергії а не тут в людей які бігають раз в тиждень в своє задоволення. 😕

  2. VIK 23.09.2013 пише:

    Олег, один в полі не воїн 😉 😀 😀 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Віталій Заставний в гостях у Воробуса

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*