Футбол. Матч Україна – Франція відбудеться в Києві - Блог про Львів

Футбол. Матч Україна – Франція відбудеться в Києві

Таки в Києві

Вже напевне всі знають, що у рамках плей-офф до чемпіонату світу-2014, що відбудеться на полях Бразилії, збірна України з футболу зіграє із командою Франції.

Так, не легкий двобій очікує на команду Фоменка, що не кажіть. Але, якщо ми хочемо дійсно потрапити на чемпіонат, то треба продемонструвати всі свої найкращі якості і таки обіграти французів.

Не секрет, що в їхньому складі грають хороші футболісти, але чим ми гірші від них?

Одразу ж після жеребкування заговорили на тему того, а де ж відбудеться перший поєдинок плей-офф 15 листопада.

Звісно, Львів одразу ж відпав, бо всі добре знають чому, а ось Харків, Одеса, Київ та Донецьк назвали найреальнішими містами, які можуть прийняти матч плей-офф.

Що лише люди не говорили, що не казали, але футбольна громадськість схилялася до варіанту, що поєдинок року відбудеться або в Києві або ж в Донецьку.

Останнє місто хоч і є не фартовим для збірної, але в цьому рої ще не приймало матчів відбору на чемпіонат світу-2014. То чому б і не дати зіграти збірній саме там?

Та, все мало вирішити зібрання членів ФФУ, яке, до слова, відбулося сьогодні у будинку футболу.

Так от, за його підсумками було вирішено, що матч плей-офф між збірними України та Франції відбудеться 15 листопада в столиці нашої держави – місті Києві. Гра буде проходити на полі НСК «Олімпійський», який вміщає 70050 глядачів.

Також читайте:   Вперше на Олімпійському

Погодьтеся це вам не 30-ть тисяч стадіону «Арена Львів» у місті Лева.

Можна не сумніватися, ажіотаж щодо цього футбольного поєдинку буде ще той, адже кожен охочий захоче потрапити на цю гру. Вже зараз чути розмови про квитки.

Так от, інформації коли ж почнуть їх продавати поки що нема, але щось мені здається продаж розпочнеться вже із наступного тижня.

Щоб зараз хотілося, так це те, щоб перепустки масово не викупили спекулянти і більше тікетів було реалізовано через мережу інтернет. Досі не розумію, чому за допомогою цього способу реалізовують квитки в малу кількість секторів.

А якби було більше перепусток, то можна було би зайти, вибрати собі необхідне місце, оплатити і мати чистий спокій.

Якби там не було час все покаже, можливо і ваш покірний автор завітає на поєдинок між збірними України та Франції. Єдине що мені не подобається на цих поєдинках, так це добирання в столицю.

Пілся гри поїзда нема, а чекати на потяг Харків-Львів аж до пів 4 години ночі важкувато. І не відомо якою буде в ці дні погода в Україні. Не факт, що буде сніг.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*