Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар нищить Реал Сосьєдад (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар нищить Реал Сосьєдад (відео)

Дуглас Коста забиває двічі

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили поєдинки 5-ого туру групового турніру під назвою – Ліга Чемпіонів.

Звісно, вся увага українських вболівальників була прикута до міста Донецьк, де чемпіон України Шахтар приймав гостей з Іспанії – команду Реал Сосьєдад.

На радість українським вболівальникам футболу гра завершилася перемогою саме «гірників» із рахунком 4-0.

Дивна ця команда Реал Сосьєдад. І ніби іспанці мають у своєму активі багато кваліфікованих футболістів, але результату як такого показати не можуть.

Вчора на полі стадіону «Донбас-Арена» відбулося те саме. Розпочали іспанці вдало, багато атакувати, мали моменти, але взяли і пропустили.

Шахтар знову ж таки витримав певний період часу і зловив гравців Реалу на помилці. Після подачі кутового захист забув ніким не прикритого Луїса Адріано, який забив досить таки курйозний гол.

Другий тайм поєдинку видався куди багатшим на голи. Правда забивав їх знову ж таки Шахтар. Іспанці намагалися атакувати, добре контролювали м’яч, але те, як вони грали в обороні мене дуже розсмішило.

Був би в Реала тренером Кварцяний, він би цих центральних захисників напевно після цієї гри вигнав з команди.

Порадував у складі Шахтаря Коста. Він забив два просто таки шалених голи. І якщо останній гол – це зусилля всієї команди, то третій гол Дуглас зробив сам. Він пройшов лівим флангом і просто таки вколотив «шкіряного» у сітку воріт іспанців.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати матчів 18 туру + ВІДЕО

А ще до того, на початку другого тайму гол немов на тренуванні забив Тейшейра, який обіграв по черзі захисників і влучно пробив повз кіпера Реал Сосьєдада – Браво.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Шахтаря із рахунком 4-0, а це означає що після цього туру українська команда виходить на друге місце в турнірній таблиці.

Це сталося завдяки тому, що в іншому поєдинку нашої групи німецький Баєр на своєму полі безславно програв англійському Манчестеру із рахунком 0-5.

Тобто, турнірна таблиця перед завершальним туром, який відбудеться рівно через два тижня має наступний вигляд:

1. Манчестер Юнайтед – 11 очок
2. Шахтар – 8 очок
3. Баєр – 7 очок
4. Реал Сосьєдад – 1 очко.

В останньому турі Шахтар поїде грати на виїзд до Манчестера, а Реал Сосьєдад прийматиме Баєр.

Зрозуміло тут одне, донецькій команді будь-що треба перемагати, але чи дасть це зробити Манчестер, який за такого розкладу втратить перше місце в групі? Як і не відомо про те, як гратимуть між собою Сосьєдад та Баєр. Перші не мотивовані взагалі, а німці будуть битися за результат.

Одним словом, тільки час все розставить на свої місця.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*