Футзал. Чемпіонат України. Енергія впевнено перемагає Кардинал (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія впевнено перемагає Кардинал (відео)

Енергія перемагає Кардинал

У 7-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із міста Рівне – команду Кардинал.

На радість львівських вболівальників футзалу, гра завершилася перемогою саме львівської команди з рахунком 3-0.

На цю гру ваш покірний автор йшов з надією побачити видовищний та цікавий футбол, бо у попередніх поєдинках між цими командами у Львові боротьби як такої не було й Енергія досить таки спокійно перемагала.

Як буде цього разу?

Розпочалася звітна гра із небезпечного моменту за участю Кардинала. Це Сергій Тригубець пробивав по воротах, але влучив у поперечину. Знав би тоді цей гравець, що за декілька хвилин він отримає важку травму, яка надовго залишить його поза футболом.

Щось не щастить останнім часом Сергію.

Без Тригубця Кардинал був вже не той і головному тренеру рівненців – Піддубному довелося в оперативні терміни перебудовувати четвірки.

Поки вони це робили, Енергія взяла і забила. Це Коваля вивели на удар і Сергій влучно пробив повз кіпера Кардинала – Денюжкіна.

Куди цікавішим був другий тайм гри. І хоч Воробус вболіває за Енергію, але Кардинал мене дуже розчарував. Як можна не забивати пенальті, 10-ти метровий? Так, Волянюк, Дєнюжкін – хороші виконавці, але стандарти – це явно не їхнє. Невже у складі нема штатних виконавців цих ударів?

Також читайте:   З Юнацької Екстра-ліги – до дорослої. Наймолодші гравці нового сезону Екстра-ліги

Досі для мене залишається загадкою, чому Кардинал довго думав чи переходити на гру із п’ятим польовим. Тим більше, що в складі львівської команди тоді був перебір фолів.

Але, це їхні проблеми.

Гравці ж Енергії побудували гру на контратаках і вона принесла бажаний результат. Безперечно головним героєм зустрічі став – Сергій Коваль, який відзначився хет-триком.

І забивав він ці голи майже всі однаково, після чудових комбінацій за участю своїх партнерів.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 3-0, а це означає, що завдяки цій «вікторії» команда Косенка здобуває чергові три очки і з 10-ма очками в активі займає 2 місце в турнірній таблиці.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Зокрема, львівська Енергія свій поєдинок цього туру проведе 9 листопада на виїзді з харківським Локомотивом.

Можна не сумніватися, ця гра буде дуже цікавою.

До речі, результати решти поєдинків 7-ого туру такі:

Спортлідер 3-4 Ураган
ЛТК 1-2 Локомотив.

Насамкінець же пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*