В очікуванні лижного сезону - Блог про Львів

В очікуванні лижного сезону

Коли буде сніг?

Як сказав мені сьогодні зранку товариш, цитую: «Все, Ігор, тепла вже більше не буде».

Чи можна з ним погодитися? Мабуть що так, адже температура повітря істотно понизилася, в Карпатах вже потрохи починає падати сніг.

Одним словом, треба ховати літній одяг і витягувати з шаф зимовий щоб не простудитися.

Та, не все так погано у нашому з вами домі. Є і плюс в холодній погоді, особливо для любителів зимових видів спорту, адже не за горами відкриття чергового сезону.

Коли його відкриють, як ідуть справи в підготовці до зимового сезону на популярних курортах та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із слів, що Воробус буде сьогодні говорити за такі зимові курорти як Славське та Буковель, адже саме туди люблю їздити.

Біля гори Тростян та на Буковелі стоять веб-камери, тому кожен охочий може зайти на сайт і глянути яка ж там ситуація на даний момент.

На Буковелі вже був кілька днів тому випав сніг, але він довго не пролежав, а досить таки швидко розтанув. Але, є і приємні моменти.

Сьогодні зранку побачив, що на цьому популярному курорті вже почали ставити так звані гармати, які роблять сніг. На верках були помітні трактори й що мені подобається все робиться оперативно.

Також читайте:   Славське, Буковель: лижний сезон вже не за горами

Тому, якщо буде сприятлива для лижів погода тут сезон розпочнеться, на мою думку, вже на початку грудня. Минулого року, до слова, сезон розпочався 8 грудня.

Якщо ж раптово почне падати сніг, то самі розумієте, сезон може і ще швидше розпочатися.

До Буковеля їхати далекувато, а найкращий, на мою думку, лижний курорт, який є під боком – це Кайзервальд. 😀 Жартую, звісно що. Якщо серйозно, то це Славське, а саме гора Тростян.

З веб-камери помітно що там зараз крім болота нічого нема. Інколи з’являється інформація на сайті що також падає інколи сніжок, але тут треба ще ой як багато часу щоб можна було повноцінно кататися. Сезон тут розпочнеться лише тоді, якщо добряче насипе снігу. 🙂

Про ціни на абонементи також поки нічого не чути. Сподобався мені коментар одного пана, який сказав, що спершу розпочнеться катання, а потім вже будуть думати що, де і по якій ціні буде. 🙂

Одним словом чекаємо відкриття лижного сезону, Воробус цього року планує часто їздити кататися, тому як тільки дізнаюся щось нове одразу ж буду ділитися своїми враженнями із читачами нашого блогу.

А поки що, робіть так як ваш автор, переглядайте фото із минулорічного лижного сезону. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ліфщ45яч 14.11.2013 пише:

    вже також марю тростяном)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*