Воробус замінить Блохіна? - Блог про Львів

Воробус замінить Блохіна?

Будем розбиратися

Ситуація, яка зараз відбувається у футбольному клубі Динамо не радує вболівальників, які з року в рік вболівали за цю команду.

Скільки знаю таких людей, які так і бідкують, що такого ще ніколи не було щоб команда після 1 кола йшла на 5-ому місці в турнірній таблиці.

З таким успіхами, наступного року Динамо може і взагалі не грати в єврокубках. Після останнього програшу від Зорі журналісти навіть задали запитання головному тренеру київської команди – Блохіну щодо відставки.

На що останній відповів, що не дочекається громадськість цього, час ще є і помилки ще можна виправити. Щастя Динамо гадаю в тому, що їхні конкуренти також втрачають очки.

Не той зараз Шахтар, не стабільно грає Дніпро та і Металіст щось останнім часом здав.

Ліга Європи. Там Динамо поки що йде на другому місці, але дуже багато чого буде залежати від сьогоднішньої гри зі Туном. Якщо Блохін знову програє, то про путівку в наступний раунд можна забути.

Тим часом інтернет жваво обговорює нового наставника київської команди. Кажуть, що якщо не зараз, то у міжсезоння Динамо отримає нового наставника. Хто ним буде?

З’явилася навіть інформація, що Рамос. Хоча, мало мені віриться в це, бо іспанець зараз тренує Дніпро і досить таки успішно.

Їдемо сьогодні зранку на роботу з колегами і почали говорити якраз на тему Ліги Європи, що Динамо сьогодні треба вигравати, що Блохіна скоро виженуть і тут в один прекрасний момент люди почали підколювати вашого автора.

Також читайте:   За які команди цієї зими виступає Ігор Воробус?

«Нехай Воробус замінить Блохіна, досвід як не як вже має», – сказав один із моїх друзів.

Ці слова викликали сміх, але потім так почали думати гадати, а чи дійсно я можу замінити теперішнього коуча.

Досвіду тренування команди у великому футболі як такого нема, бо тренував лише футзальні команди, але нічого, будем пробувати, вчитися. Думаю нижче 5-ого місця ми вже не опустилися би.

А якщо би вдалося докричатися до гравців, то взагалі би було супер. Головне щоб очі горіли. 😀

Відмазки

Навіть більше скажу, Воробус міг би бути граючим тренером.

Останнім часом ні Шовковський, ні Коваль не вражають своєю надійністю, то чому б головному блогеру міста Львова не спробувати місце в рамці?

Воробус не буде кричати що я грав, що я да я, а можливо й поверне в команду Мілевського. Щось я від сьогоднішніх нападників явно не в захваті. Будемо командою їздити на рибалку, а можливо й на гриби сходимо. 😀

Жарти, жартами, але сьогодні київському Динамо у виїзному матчі з Туном треба брати три очки і доводити футбольній громадськості що невдачі вже позаду.

Початок цієї гри о 22 годині 05 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. adekvat 08.11.2013 пише:

    😀 😀 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*