Як відкрити банку тушонки в поході - Блог про Львів

Як відкрити банку тушонки в поході

Тушонка

Сьогодні надворі 4 листопада, понеділок, а це означає, що поступово ми увійшли в новий робочий тиждень. Попереду 5-ть робочих днів, але думаю вони пролетять досить таки швидко.

Останнім часом Воробуса все частіше питають, а коли ж буде зима? У найближчих публікаціях обов’язково поділюся своїми домислами, а поки що на вас очікує чергова публікація в рубриці – «Туризм та екскурсії».

Звісно, сезон походів поступово завершується, але ця тема, думаю вам сподобається.

Отже, хто їздить в походи, той знає, що з собою треба брати лише найнеобхідніші речі, бо йти далеко, а тягати важкі речі не хочеться.

Серед усіх речей окремим пунктом стоїть їжа. Її мало ніколи не буває, тому треба щоб все було компактно. Прийшли, швидко приготували, з’їли і пішли далі.

Як варіант брати з собою тушонку. Її і на канапки можна наложити, і в макарон кинути, і просто їсти з банки. 😀 Але, виникає проблема – як же відкрити тушонку?

Це, як і пиво, вміє робити не кожен. Та, Воробус спробує у цьому допомогти.

Отже, як на мене банку тушонки можна відкрити 5 способами:

1. Брати з собою відкривачку.

Варіант – хороший та дієвий, але ж не хочеться з собою брати зайвий вантаж. Ну, відкрили ви тушонку й все, відкривачка потім стає непотрібною.

Також читайте:   Подорож Острогом. Частина перша (фото)

2. Відкривати тушонку за допомогою ножа.

Не даремно кажуть, що коли йдеш у похід, то треба мати з собою ніж. Без ножа і йти нема чого. В лісі може бути дичина, треба щось вирізати й так далі. От саме і ножем можна відкрити тушонку. Єдиний мінус такого способу – ніж може затупитися, нагострити не буде де.

3. Відкривати тушонку за допомогою ліктя.

А навіщо вам ніж затуплювати, відкривачки брати, ви ж, все-таки, мужик. Поставили банку тушонки на рівне місце, вдарили ліктем і тушонка відкрита. Мінус такого способу такий, що можна забруднити одяг і зламати руку. 😀 Відчайдухи бували ще не такі.

4. Пробувати гризти банку зубами.

Екстремальний варіант, але має право на життя. Пам’ятаю знав чоловіка, який зубами лускав горіхи не гірше Лускунчика. 😀 То що для нього звичайна консервна банка?

5. Не відкривати.

Ви, мабуть, подумали, що не їсти взагалі, але помиляєтеся. Є варіант приєднатися до чужої компанії туристів і попросити їх відкрити банку тушонки. Але, тут акуратно, бо можна і напитися, і без харчів залишитися…..

Якби там не було, вчитися за;вди не пізно, що і намагаємося робити разом.

Бажаю всім гарного дня і залишайтеся і на далі з блогом Воробуса!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 04.11.2013 пише:

    Також якшо ти розтяпа і пішов в похід без ножа терти банку тушонки гострим камінцем. :hello:

  2. Yuriy 04.11.2013 пише:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*