Конкурс “Здоровий спосіб життя з Воробусом”. Голосування триває!!! - Блог про Львів

Конкурс “Здоровий спосіб життя з Воробусом”. Голосування триває!!!

Качаймося

Пише і знову не показує Воробус. Сьогодні надворі 10 грудня, вівторок, а це означає що життя триває, а з ним і робочий тиждень.

Перше про що будемо дискутувати, так це про конкурс під назвою «Здоровий спосіб життя з Воробусом».

На якому етапі «розвитку» зараз знаходиться конкурс, хто лідирує у голосуванні і коли відбудеться роздача призів про це та не тільки читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Для тих, хто не знає нагадаю що триває голосування за трійку кращих фотографій, автори яких і отримають призи від нашого ресурсу.

А це:

1 місце – футболка з логотипом сайту.
2 місце – чудова кепка із тим же логотипом.
3 місце – поповнення мобільного рахунку в розмірі 20 гривень.

На 12 годину 10 грудня розподіл сил конкурсантів виглядає наступним чином:

Лідирують поки що два конкурсанти: дівчина Ірина та Павло Дарміць, які мають в своєму активі по 19 голосів відвідувачів блогу.

Почесне третє місце поки що посідає Ігор в активі якого 12 голосів.

Далі конкурсанти розташувалися наступним чином: Остап (10 балів), Галина (9 балів), Пан П (8 балів), Hemchuk (7 балів), Vita та Zhavoronkov (по 5 балів) і, нарешті в активі Piligrimo лише один заліковий бал.

Також читайте:   Черги на підйомниках Буковелю вражають

Загалом за наших конкурсантів поки що було віддано 95 голосів.

Але, наголошую, що це поки що проміжні результати, все ще може кардинально змінитися вже у найближчі години коли люди почнуть агітувати за ту чи нішу фотографію.

До речі, якщо ви ще не віддали свій голос за улюбленого вами конкурсанта, то це можете зробити вже просто зараз. Переглянути фото конкурсантів та проголосувати за кращих можна тут.

Додам, що можна віддати свій голос максимально за трьох учасників, які Вам найбільше сподобалися.

Голосування триватиме до 18 грудня включно, а вже 19 грудня на Свято Миколая буде оголошено переможців і згодом буде вручено їм призи.

P.S. До речі, вже просто зараз ви можете у коменатрях висловлювати свої побажання щодо наступних конкурсів, а саме щоб ви хотіли побачити: призи, суть змагання, оцінювання й так далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*