Мітинги по всій Україні тривають… - Блог про Львів

Мітинги по всій Україні тривають…

Київський Євромайдан

Політична ситуація в нашій країні і на далі залишається напруженою. Люди стоять на майданах і їх число з кожним днем все збільшується й збільшується, особливо це стосується столиці України куди кожного дня приїздить дуже багато людей.

Мета мітингів одна – відставка уряду і президента країни. Воробус уважно слідкує за всіма подіями і бере участь у мітингах.

У сьогоднішній публікації спробую написати про найцікавіші події з майданів України.

Розпочну, мабуть, із нашого улюбленого міста Львова. Так от, вчора довелося побувати на народному зібранні що відбувалося біля пам’ятника Тарасу Шевченкові. Особливих подій там не було, біля сцени є великий екран на якому велася онлайн-трансляція з Києва.

У перерві між «спічами» місцеву публіку розважали ведучі, різні артисти, які не давали людям замерзнути, адже не секрет, що на вулиці зараз справжня зима і стояти на морозі не так вже і легко.

Загалом у Львові все спокійно, позиція міста і громади всім зрозуміла, провокаторів не бачив, а міліція якщо і є, то її дуже мало або ж вона сховалася у засадах.

Майдан у Львові

На запитання мого сусіда до вашого автора чи багато людей на майдані скажу так, люди є, але не так багато як, скажімо було минулої неділі. Більша увага акцентується на поїздках в Київ. Саме там відбуваються подїї.

Також читайте:   Воробус нарешті отримав біометричний паспорт

Чого лише вартує новина про те, що скинули пам’ятник Леніну, що був розташований на Бессарабська площі. Відео одразу ж облетіло весь інтернет і помітно, що молодики, які приховували своє обличчя прив’язали до пам’ятника мотузки і за мить скульптуру було завалено під крики «Слава Україні – Героям Слава».

Майдан. Там вчора зібралося дуже багато людей. Точної цифри назвати не можу, бо не володію такими даними, але є дуже багато фотографій в інтернеті, де робилися фото з висоти пташиного польоту.

Люди хочуть змін і правильно, вже давно треба відійти від совкових методів і жити за європейськими стандартами.

А ще, мітингувальники забарикадували дорогу до будинку уряду і тепер міністри мають якщо і йти на роботу, то пішки. А це, як відомо, треба робити при зустрічі з народом.

Дії влади. А вона переважно мовчить, президент їздив на зустріч із російським президентом. Про що вони там говорили відомо лише їм, але подейкують що про надзвичайний стан.

Верховна Рада так і не відправила уряд у відставку, тому Азаров і компанія і далі очолюють Кабінет Міністрів.

І ще, опозиція дала президенту термін 48 годин, щоб відправити уряд у відставку. Якщо вимоги не буде виконано, то опозиціонери мають намір блокувати Межигір’я.

Далі буде…

Слава Україні!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*