Студія Краси Іванни Пиріг – модний вибір львів’ян (продовження) - Блог про Львів

Студія Краси Іванни Пиріг – модний вибір львів’ян (продовження)

Студія краси Іванни Пиріг

З пані Іванною порозмовляла, згодом запитала про тенденції у фешн-індустрії у Катерини Леньо, викладача по манікюру та педикюру, срібного призера чемпіонату Заходу у номінації “дизайн гель-лаками на натуральних нігтях”, дипломанта Чемпіонату Заходу у номінації “Салонний Жіночий манікюр”.

Пані Катя розповіла наступне:

– У манікюрі трендовими є натуральність, актуальні френч-ажури та класичний французький манікюр – адже він підходить до усіх стилів, також перевагу надають глибокому манікюру. Часто майстри користаються різного виду прикрасами (стразами, коштовним камінням). Французький манікюр зручний, його часто використовують у щоденному житті. Щодо візажу, то в моді зараз виведення форми брів і перманентний макіяж.

Поспілкувалась із пані Катериною і поспішила до дівчини-чарівниці, яка зробила мені шикарний манікюрчик (поспішаю вам нагадати, мої дорогі, що у моді – яскравий різнокольоровий манікюр із різноманітними візерунками-малюнками). До речі, чудова у неї техніка.

Також читайте:   Як вигідно купити жіночий велосипед

Мої кігтики

Таня Латишева – навчається мистецтву манікюру на курсах Студії Краси. Користуючись нагодою, запитала у Тетяни:

– Якому манікюру Ви віддаєте перевагу?
– Це художній розпис, до якого належить зображання геометричних мотивів, квітів, зокрема, троянд, а також у моді китайський манікюр та японські мотиви (зображення сакури). Доводиться робити й тіпси – нарощені нігті.

На цьому я подякувала майстрам та отримала запрошення на Корпоратив – вечірку, яку у “Готелі Гетьман” організовує Іванна Пиріг із нагоди ювілею – семи років існування Студії.

На вечірці введено дрес-код: усі запрошені мають вбратися у чорне або червоне, причому корпоратив проходитиме у стилі ретро.

Креативний салон краси відвідала, а тепер час подумати і про мистецтво. Тому наступні мої публікації будуть зі сфери музики. Залишайтесь такими ж красивими й доглянутими, як ви є!

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*