Святкування семиріччя центру краси Іванни Пиріг - Блог про Львів

Святкування семиріччя центру краси Іванни Пиріг

Центр Краси Іванни Пиріг

Краса, як то кажуть – врятує світ. А якщо до появи цієї краси причетні ще стилісти, візажисти, майстри манікюру та інші приємні люди – і поготів.

6 грудня у ресторані готелю “Гетьман” проводилося семиріччя студії краси Іванни Пиріг. Красиво прикрашений зал та яскраві особистості, що його наповнювали – ще раз підкреслювали думку про те, що вроди і шарму забагато не буває!

Вечірка-корпоратив за ідеєю пані Іванни мала тематичну основу: адже всі повинні були вбратися у стилі ретро. Головними дрес-кодовими кольорами були чорний та червоний. Різноманіття зачісок та макіяжів, прекрасних суконь різних пошивів, вишуканість та грація – усе було присутнє на святкуванні. Сама “героїня дня” – себто власниця Центру – Іванка Пиріг виглядала просто прекрасно!

Довгу чорну сукня у стилі ретро доповнювало біле манто у стилі Мерилін Монро. Майстри студії також мали неперевершений вигляд, різноманіття суконь та зачісок із макіяжами вражало!

Також читайте:   Musthave - коктейльна сукня

Отже, розпочала дійство святкова вечеря. Гості наперебій вітали Іванну та майстрів із семиріччям. На шикарних столах було безліч смачної їжі та напоїв. Чого тут тільки не було – усе смачне та приготоване із любов’ю.

На Імпровізовану сцену вийшли всі ті, завдяки яким яким Центр Краси Іванни Пиріг функціонує із таким величезним успіхом:

Вікторія Кухар – молода мама, представник навчального центру в м.Тячів, адміністратор – Наталія Збаразька, Мар’яна Юдіна – викладач по макіяжу, міс-енерджайзер – викладач по манікюру та педикюру – Катерина Леньо, Олеся Воробей – майстер по манікюру та педикюру, перукар – стиліст Інна Бессараб, лікар-косметолог Тетяна Почтова, масажист Соломія Галань.

Власне, усі зацікавилися річницею, адже цифра сім направду є досить містичною. Про що й повідомила Іванка Пиріг.

До привітань приєдналося також і радіо Люкс-Fm, що приємно вразило всіх присутніх на цьому дійстві.

(продовження у наступній статті).

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.12.2013 пише:

    може відкриєте вже нарешрі рубрику присвячену центру краси Іванни Пиріг?

  2. Anna Folk 09.12.2013 пише:

    ні:) Просто хороший заклад) Буду скоро знову про музику писати, хіба напишіть,що Вас цікавить – то може й зацікавлюсь тією темою. 😳

  3. Джеймс 10.12.2013 пише:

    Anna Folk пише:
    ні:)хіба напишіть,що Вас цікавить – то може й зацікавлюсь тією темою. :oops:

    Деривативи

  4. Архіваріус 10.12.2013 пише:

    Відносно краси існують різні пояснення та коментарі. Моя бабця, наприклад, любила казати, що краса на тарелі не крається. Що вже говорити про порятунок світу. 🙂

  5. Anna Folk 11.12.2013 пише:

    Деривативи

    А ці договори ваші із теми музики?
    😆
    Архіваріусе, Ваша бабуся – була мудра жінка!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*