У Львові зранку падав град - Блог про Львів

У Львові зранку падав град

Град у Львові

Сьогодні надворі понеділок, 2 грудня, а отже потрохи ми починаємо звикати до зими. Ще б пак, це вам не літо чи осінь, коли виходиш на вулицю і там тепло, можна прогулятися без шапки й так далі. Тут все набагато серйозніше.

Вчора, зокрема, у перший день зими було не так тепло як завжди. Десь близько обіду здійнявся вітер і стояти на вулиці було холоднувато. В Україні навіть було оголошено штормове попередження ще кілька днів тому.

То надворі тепло, то мороз, то сніг, то дощ… клімат міняється і то досить таки істотно.

Проте, вчора ближче до вечора погода стабілізувалася і було вже не так прохолодно.

Що ми маємо сьогодні? Встав ваш покірний автор з самого ранку і жахнувся, на вулиці падав дощ, який згодом переріс у град. Так, і в таке важко повірити.

Ніби надворі не літо щоб падав град, але він таки падав близько 9 години ранку. В деяких моментах він був дуже сильний, добре лише що крупинки були мінімальних розмірів і шкоди вони не заподіяли.

Сусіди та знайомі лише казали Воробусу, цитую: «Ти бачиш що робиться?».

За декілька хвилин град таки припинився,…

Якою буде погода у найближчі дні? Як передає сайт пана Марсело, принаймні до п’ятниці, 6 грудня у Львові вдень очікується плюсова температура.

Також читайте:   Зима. Чи очікувати ще тепла?

Стовпчики термометрів будуть коливатися в районі від 2 і до 5 градусів з позначкою плюс.

Вночі ж буде мінімальний мороз від 1 до 3 градусів з позначкою мінус.

Опади. Не знаю чи буде ще падати град, бо це така річ випадкова досить, але от сніг обіцяють аж в п’ятницю, а так буде сонячна погода. Сьогодні в 11 годині у Львові навіть з’явилися сині хмаринки.

Так все ж чому таки падав град? Кажуть, що град – це кара, принаймні так колись говорили старші люди. Я ж думаю це все від зміни погоди. В окремих районах падає дощ, замерзає, хмаринки налітають де холодніше і маємо відповідно і град.

Ще би почало гриміти я би отетерів, бо взимку громовиць майже не буває.

Якби там не було, у погоди нема поганої погоди. Будьте здоровими, одягайтеся тепло і все буде добре у кожного із нас.

А Воробус на цьому завершує дописи на сьогодні і йде на загальний страйк, який сьогодні проводиться у місті Лева й не тільки. Ввечері, сподіваюся, почуємося.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*