Вишукане зимове вбрання. Декілька look`ів - Блог про Львів

Вишукане зимове вбрання. Декілька look`ів

Winter-look

Взимку жінки часто задаються дилемою: що вбрати, щоб і не змерзнути, і виглядати привабливо. Відповідь лежить на поверхні. Два варіанти у кольорах тренду, себто модних на цей час.

Отже, наймодніші зараз світло-коричневі, кремові та сірі відтінки. Тепле пальто світло-коричневого кольору, що доповнять черевички такої ж барви, причому сумочку можете обрати різних відтінків – від насичено-яскраво-коричневого до темного, майже чорного. Як добре помітно на картинці, у тренді також годинник ідентичного кольору, та рум’яна, які завершать ваш модний образ.

Звісно, що поверх пальто, чи то пак, пальТА (як зараз правильно відміняти) можете вбрати яскравий шалик: наприклад, темно-синьої барви та такого ж тону рукавички, чи сумочку – то вже як ваша душа забажає.

А ось інший, прагматичніший, а тому й більш практичний look – у сірих тонах. Хто сказав, що у цьому сезоні ботфорти не модні? Я от, наприклад, придбала собі сірі, тепер задоволена їх присутністю у моєму гардеробі.

Також читайте:   Вагітність - не хвороба!

Winter-look №2

Отже, сірий светр, теплий, як мамині обійми, такої ж барви сумочка, чорні ботфорти та ідентичного кольору пальто, доповнюєте образ сірими, чи як вже побажаєте аксесуарами: шапка, шалик та рукавички. Приправляєте яскравою біжутерією або сріблом, як вже собі забажаєте і – вуаля! Образ – готовий!

Проте, не все, що показують на модних каналах та пишуть у блогах модниць – практичне і викликає резонанс. Ваш стиль – залежить виключно від вас. І, як завбачливо казала моя бабуся: “Мода – зірвався і хода”, тому… Виберіть той winter-look, який вам до душі і завжди будьте неперевершеними!

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Тренер 04.12.2013 пише:

    то зараз блокноти “з вусами” в моді?)

  2. Anna Folk 04.12.2013 пише:

    були в моді минулого місяця)
    Але не кожному то до душі) 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*