Здобутки жіночої збірної з біатлону на етапах Кубка Світу - Блог про Львів

Здобутки жіночої збірної з біатлону на етапах Кубка Світу

Валя Семеренко здобуває золото

Продовжуємо відповідати на запитання в рубриці «Запитай у Воробуса».

Чергове запитання нам задала людина, яка назвала себе Тарас Петрович.

Чоловік запитав наступне, цитую: «Чому ви нічого не пишете про здобутки нашої біатлонної збірної, а лише згадуєте футзал та футбол?»

Що ж, питання цікаве, тому спробую на нього відповісти.

Те, що читачі блогу цікавляться й іншими видами спорту – це дуже добре. Чому пишу про футбол та футзал? Напевно тому, що уважно за ними слідкую, займаюся цими видами спорту й так далі.

Зимовими видам спорту професійно не займаюся, єдине, що катаюся на лижах для себе.

За біатлон чув, але по причині обмеженості часу не зміг про це повідомити наших читачів, але у планах є висвітлення події зимової Олімпіади, яка вже у лютому стартує у російському місті Сочі.

Та, Воробус зацікавився питанням нашого читача і обов’язково у сьогоднішній статті згадає про здобутки нашої біатлонної збірної на нещодавніх змаганнях Кубка світу.

Отже, позаду три етапи Кубка світу, де українська біатлонна збірна встановила власний рекорд. Ще ніколи наші дівчата не здобули такої великої кількості медаль, а це:

Також читайте:   Букмекери радуються, гравці у розпачі

2 золота, 2 срібла та 2 бронзові нагороди. Найвищі місця здобували наші дівчата в естафетній гонці та в індивідуальній, де вперше у своїх кар’єрі тріумфувала Валентина Семеренко.

Чим складна індивідуальна гонка, так це тим, що протягом гонки є чотири стрільби. І, якщо біатлоністка хибить, то вона не долає штрафне коло, а до часу додається одна хвилина за кожний промах.

А теж штрафне коло можна подолати за секунд 30-ть. Це і додає пікантності змаганням.

І це ще не все, за підсумками проведених етапів Кубка світу наша збірна очолює загальний залік, що не може не радувати.

Дещо в цьому плані розчаровують чоловіки. Жінки то здобувають медалі, а сильна половина людства ніяк не може зачепитися за п’єдестал. Хоча, тренери кажуть, що до Олімпіади чоловіки мають також вистрелити.

Все це добре, але хотілося би одне, щоб до Олімпіади-2014 ми підійшли у досить таки хорошій формі, адже вже не одноразово бувало таке, що на Кубках світу наші спортсмени виступали добре, а опісля нічого не могли виграти на змаганнях чотириріччя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*