Чому 19-ти річна німецька біатлоністка покінчила життя самогубством? - Блог про Львів

Чому 19-ти річна німецька біатлоністка покінчила життя самогубством?

Для чого це робити?

Коли вчора почув цю новину, то просто таки отетерів. Як можна подібне робити?

Для тих, хто не знає скажу, що 19-ти річна біатлоністка з Німеччини Юлія Піпер ні з того ні з сього взяла й застрелилася власною ж гвинтівкою, яку вона використовувала на змаганнях.

Сталося це в будинку її батьків. Місцеві правоохоронні органи зараз проводять розслідування і хочуть визначити причини, які підштовхнули спортсменку на цей крок.

Пам’ятаю, ще коли почав вести блог, то писав подібну статтю про німецького воротаря, який теж наклав на себе руки. Тоді теж все відбулося несподівано.

От якщо подумати так на свіжу голову, що спонукає таких юних людей до кардинальних кроків? Дівчині ж було лише 19-ь років, у неї все ще було попереду.

Так, особливих здобутків у збірній вона не мала, але це нічого. Не все життя у спорті. Хтось краще ним займається, хтось гірше. Але, це не причина для того, щоб покінчувати з життям.

Бог дав життя, то він його й має забрати, а не просто брати й видумувати все що вам хочеться.

Які би не були проблеми, їх завжди можна вирішити. Люди живуть з раком, не можуть ходити, глухі, сліпі, але живуть. Це їхнє життя й така їхня доля.

Вчора на тему суїциду німецької спортсменки довелося поговорити з приятелем. Ім’я його називати не буду, але він мені сказав, що кожна людина має право на радикальні кроки. Тобто, спортсменка надумала покінчити з життям, то це її право.

Також читайте:   Яку професію вибрати?

Звісно, що я не згоден.

Що спонукає людей до суїциду?

Як на мене, можливо дівчина була закохана в якогось хлопчину, а він тупо на неї «забивав болт». В такому віці в молоді часто виникають подібні проблеми. Скільки разів казав, що не треба закохуватися в першого кращого.

Не любить то й нехай. Що мало є достойних? Якщо вибирати між коханням та життям, то краще, все-таки, жити. Це навіть не обговорюється.

Ще колись думав, що депресивний стан – це нічого страшного. Зараз змінив свою точку зору по цьому питанню.

Коли бачив людей, які впали в депресію, то просто жахався. З ними треба постійно говорити, казати що не все так погано. І добре коли є такі люди.

Саме у стані депресії люди наважуються на кардинальні вчинки.

Хвороба. Вона також може викликати бажання покінчити з життям. В Юлії ніби проблем не було. Так, були харчові розлади, але це ж не смертельно.

Можу собі лише уявити в якому стані зараз її родичі, друзі,… За них вона не думала….

Нічого ціннішого крім Вашого життя не має. І що би вам не говорили не звертайте увагу. Ви людина, індивід, особистість і ніхто ніколи не може вказувати, що вам робити. Бог дав Вам життя і він його має забрати, а не самі ви маєте це зробити.

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*