Футбол. Ліга Європи. Прев’ю до матчей-відповідей за участю українських команд - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Прев’ю до матчей-відповідей за участю українських команд

Узбагойтесь!!!

Сьогодні надворі 27 лютого, а це означає, що досить таки швидко пролетів тиждень і вся футбольна Україна знову буде вболівати за наші команди у матчах Ліги Європи.

Права на помилку, на відміну від тих же перших матчів, в українських команд вже нема, тому треба виходити й здобувати потрібний для себе результат.

Які шанси в українських команд на вихід в наступну стадію змагань, чого слід очікувати від вечірніх матчів про це та не лише читайте у сьогоднішній статті на блозі.

З кого розпочнемо? Я думаю, що з нашого улюбленого «фізрука» – Блохіна і його Динамо. Минуло чергове міжсезоння, а команда як не грала, так і не грає.

Перша гра Ліги Європи з Валенсією тому приклад. Динамо грало на Кіпрі й програло по всіх статтях із рахунком 0-2.

Тепер на київську команду чекає матч-відповідь. Чого очікувати? Так, буде грати вже Ярмоленко та Мбокані. Але, іспанці грають вдома, де мало хто перемагає, плюс Валенсія зараз набрала ходу.

Зараз багато говориться про те, що якщо Динамо не покаже належної гри Блохіна виженуть. Якщо ці слова – це правда, то Олег Володимирович може вже складати валізи.

Динамо завтра нічого не світить. Мій прогноз 2-0 на користь іспанської команди.

Також читайте:   Результати жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів і Ліги Європи

Чорноморець.

Після домашніх 0-0 в Одесі на гру з Ліоном підопічні Григорчука вирушили з твердими намірами пройти в наступне коло змагань. Чи під силу це зробити українській команді?

Навіть не знаю що сказати, все залежить від того яким складом гратимуть господарі поля. Думаю таки гратиме основа, тому буде важко. Але, пройти можна, якщо максимально «засушити гру» й сподіватися на контратаки.

Мій прогноз – 1-1.

Дніпро.

Після мінімальної перемоги в Дніпропетровську на команду Рамоса очікує дуже важкий поєдинок в Англії. Чому? По-перше, господарі поля зараз на ходу, по-друге, впевнений «шпори» випустять основний склад.

Але, нам нема куди здаватися і треба показувати свою гру.

Мій прогноз на цю гру – 2-0 на користь Тотенхема.

Шахтар.

Кому, а цій команді має бути найлегше. Після виїзних 1-1 команда Луческу може зіграти за результатом. Від чехів нічого не очікую, бо грають на виїзді вони не так вдало як вдома.

Тому, мій прогноз на цю гру 3-1 на користь Шахтаря.

Як же буде насправді, побачимо вже ввечері.

А вже завтра, сподіваюся оперативно, очікуйте на звіти про ці поєдинки на блозі Воробуса.

Тримаймо кулаки за наші команди!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. YurOK 28.02.2014 пише:

    а Шахтар обкакався 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*