Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:2 Спортлідер + відео - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:2 Спортлідер + відео

Енергія перемагає Спортлідер

Після тривалої паузи, пов’язаної з виступом збірної України на чемпіонаті Європи, відновилися матчі національної першості з футзалу.

Зокрема, свій поєдинок 18-ого туру проводила й львівська Енергія, яка на своєму майданчику приймала гостей із Хмельницька – команду Спортлідер.

На радість львівським вболівальникам, гра завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 4-2.

Після тривалої паузи було невідомо в якому стані перебувають команди, плюс до того всього Енергію в період «вікна» покинув один із її лідерів – Денис Овсянников. Причина – фінансова складова.

Тому, зараз тренер команди Косенко буде давати більше грати молодим виконавцям. Зокрема, вже у сьогоднішній грі в 2 четвірці впевнено грав Микола Грицина. Хлопець багато рухався, бив і неодноразово міг стати автором голу. Але, не судилося.

Нехай це не буде дивним, але краще сьогоднішню гру розпочали гості.. Вони багато рухалися, били по воротах, але впевнену гру демонстрував кіпер Енергії – Володимир Кардаш, який відбивав просто таки мертві м’ячі.

А потім львівській команді вдалася ударна чотири хвилинка в якій героєм епізодів став – Тарас Кузь, який зумів відзначитися хет-триком.

Єдине, що вдалося Спортлідеру, це до перерви скоротити рахунок в зустрічі. Відзначився Сондак.

Після перерви господарі майданчику вже шансів гостям не давали. Та і так спілкуючись із різними вболівальниками ми прийшли до висновку, що команда з Хмельницького дуже слабо виглядає. Де ви таке бачили щоб тренер команди сидів та нічого не говорив?

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Шахтар поступається Сельті (відео)

А те, що забули футболку п’ятого польового гравця в роздягальні – це взагалі цирк на дроті. На нього хмельничани перейшли, але приблизно за 2 хвилини (Чому це не зробити за тих же сім хвилин? ) до завершення гри, коли рахунок вже був 4-1 на користь Енергії.

У львів’ян забивав Євген Рогачов.

До завершення гри Засенко таки один гол відіграв, але гра мені взагалі не сподобалася. Два сезони Спортлідер вже грає в екстра-лізі, а прогресу взагалі нема.

Щодо Енергії, то вона теж не дуже то вразила. Помітно, що після відходу лідерів команді буде дуже важко змагатися із лідерами чемпіонату такими як: Локомотив та Єнаківєець.

Але, час покаже.

Щодо інших результатів туру, то в них були зафіксовані такі результати:

Локомотив 5-1 Ураган
Кардинал 0-0 Єнакієвець.

Після 18-ти турів Енергія перебуває на четвертому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 25 очок.

Наступну гру «енергетики» проведуть 20 лютого, коли зіграють на виїзді з луганським ЛТК.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*