Революція в Україні: кінець домовленостям - Блог про Львів

Революція в Україні: кінець домовленостям

Початок війні?

Чого так всі боялися, таки сталося. Бойові дії на майдані в Києві таки відновилися.

І чхати нашій «улюбленій» владі було на життя людей, на домовленості, закони й так далі.

Пам’ятаю ще коли писав публікацію про те, як біля ЛОДА розібрали барикади, з іронією згадував про те, що це ще не все. Влада так просто на поступки не піде, вони тупо всіх обманули і їм довіряти не можна взагалі.

Вчора, 18 лютого біля Верховної Ради мав проходити мирний мітинг людей, а що ми натомість побачили? «Тітушки» із-за спин спеціального підрозділу «Беркут» почали кидати каміння в людей чим і спровокували нові сутички. Плюс знову «обісралася» Верховна Рада.

Депутати не захотіли брати на себе відповідальність (вносити на голосування зміни до Конституції) і тим самим ще більше обурили громадськість.

Сутички в Києві розпочалися не лише як колись в одному місці, а по цілому Києві.

У підсумку, де-факто, в столиці було введено надзвичайний стан. Спершу було зупинено такий популярний транспорт столиці як метро, згодом було перекрито багато доріг на під’їзді до Києва.

Але, апогеєм усього став штурм «Беркутом» майдану Незалежності. І хоч як священники, громадськість не закликала спеціальний підрозділ зупинитися, вони цього не зробили. Спецпризначенці немовби глухі.

Скільки їм задають питання на кшталт, а чи не соромно їм вбивати своїх же людей. В мітингувальників же теж є діти, жінки, дівчата. «Беркут» на ці всі заклики лише посміхається. За ними вже точно виїхали люди в «білих халатах».

Також читайте:   10 найважливіших подій 2017 року в Україні

І це ще не все. Вчора спеціально увімкнув телебачення щоб подивитися хто є хто. Який канал що транслює. Більшість каналів показували серіали, розважальні передачі. У них все нормально, нічого не відбувається.

І справді, а що щось відбувається?

А таки відбувалося. Зокрема, такий популярний революційний канал як «5 канал» тупо вимикали як із аналогового так і з кабельного мовлення. Подивитися його можна було лише в мережі інтернет.

Та не дивіться ви то дно – телебачення. Там окрім каналів «24» та «ЗІК» ніхто про революцію особливо не говорить. В інтернеті і то є стріми з місця подій, працює «Громадське телебачення» тощо.

Особливих навиків щоб це все знайти не треба.

Хоча, не виключено що й інтернет можуть вимкнути.

На ранок 19 лютого, бойові дії на майдані Незалежності припинилися, але чи надовго це? Довіряти зараз «Беркуту» я би не став. Це не люди…. Кидати гранати. Стріляти у своїх же людей – це ганьба.

До речі, за вчора, загинуло мінімум 25 людей. Далі буде?

По регіонах також пішли протести. Зокрема, у нашому Львові вже взято штурмом ЛОДА,обласне управління міліції, СБУ, генеральну прокуратуру тощо.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Гопнік 19.02.2014 пише:

    СМЕРТЬ ЯНУКОВИЧУ І ЙОГО ШАКАЛАМ!!!!!!!!!!!!!!!1

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*