“Рогатий” до ТЦ King Cross Leopolis: за чи проти? - Блог про Львів

“Рогатий” до ТЦ King Cross Leopolis: за чи проти?

Рогатий

Давненько Воробус не писав на тему транспорту. І ось, схоже, час таки настав.

Останніми місяцями дуже багато розмов ведеться про трамвай на Сихів, який все-таки запустять.

Звісно, геморою з цим всім ділом багато, треба зносити кілька будинків, витратити багато грошей.

Але, моя думка залишається такою як і колись – трамвай на Сихів зайвий. Цей район і так перенасичений транспортом, досить багато автобусів, маршруток їздять саме через Новий Львів.

Ок, трамвайну колію таки проведуть і що далі? Хто на ньому буде їздити? Пільговики? Все-таки, моя думка така, що треба не займатися дурницями, а сісти й подумати, а де ж таки дійсно би здалося продовжити хоча б тролейбусний маршрут.

Воробус має багато знайомих, багато часу з ними спілкується й всі схиляються до думки, що транспорту мало таки їздить в такий популярний розважальний центр як King Cross Leopolis.

Скільки разів бачив як люди просто таки товчуться в переповнених маршрутках, а ось наш читач – пан Юрій прокоментував ситуацію з транспортом так, далі цитую: «Бачив би ти що тут зранку відбувається, краще би рогатого протягли за маршрутом King Cross Leopolis – кінотеатр Довженка».

Що ж, спробуємо подумати чи доцільно це. Якщо їхати із Сихова до того ж Автовокзалу мінімум, то треба сідати на маршрутне таксі №40. Більше, реально нічого туди не їде.

Також читайте:   Вулицю Городоцьку та Степана Бандери відкрили для проїзду

Ну, хіба що треба їхати до перехрестя Стрийська-Наукова, а там вже перейтися пішки. Але, знову ж таки, пішли до того ж King Cross Leopolis не підеш.

Тому, як альтернатива, розглядається тролейбус. Шукаємо інформацію в інтернеті. Виявляється ще минулого року в бюджеті міста було закладено 100 тис. грн. на будівництво тролейбусної лінії від Автовокзалу до ТЦ «Ашан».

Чому лінії так і не провели – це велике питання. Натомість запустили, як на мене, нікому не потрібний 20 маршрут. Нічого прокладати там не треба було, просто запустили кілька машин на маршрут.

Чи не буде збитковим маршрут King Cross Leopolis – кінотеатр Довженка? Думаю що ні.

Туди їздить переважно молодь, тому народу буде й багато. На Сихові також живе багацько людей. Тому, Воробусу краще сісти на «рогатого» чим пхатися у переповненій 40-й маршрутці.

Які шанси на прокладення цієї лінії? Якщо минулого року про це думали, то цілком ймовірно. Хіба що треба щоб багато людей про це просили.

А як ви думаєте, чи доцільно проводити тролейбус із Сихова до King Cross Leopolis?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 16.02.2014 пише:

    Якщо казати на правду – то наші тролейбуси ледве “дишуть” і їдуть ну дуже повільно, але тим не менше я “ЗА” тролейбус на даній ділянці дороги.
    Просто неможливо, щоб одна маршрутка в Кінг-крос сполучувала Винники (!), всю Пасічну, та густо населений Сихів!
    Додаткового транспорту ОДНОЗНАЧНО ТРЕБА!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*