Страшна аварія на Сумщині. І знову винен водій… - Блог про Львів

Страшна аварія на Сумщині. І знову винен водій…

Страшна аварія на Сумщині

Ніколи не знаєш що саме станеться з тобою за декілька хвилин, тому завжди казав, кажу й казатиму, що треба максимально отримувати задоволення від життя вже зараз, бо потім його вже може не бути.

Невже могли сподіватися пасажири маршрутки на Сумщині, що їхня подорож завершиться плачевно. А вона таки сталася.

Близько 15 години 30 хвилин маршрутка, в якій їхало 17 пасажирів та водій на залізничному переїзді зіштовхнулася із потягом, який мчав на високій швидкості.

Як наслідок, маршрутку розірвало навпіл, тіла людей пошматовані викинуло вздовж колії. А до слова, 12 людей загинуло, решта, в тому числі водій травмовані, але живі.

Прокуратура одразу ж відкрила кримінальне провадження в цій справі. Спершу було допитано водія транспортного засобу і тут починаються казуси.

На запитання чому водій маршрутки проігнорував попереджувальні сигнали на переїзді він то відповідає, що думав переїде, то те, що йому очі закрило сонце, то, що завадила сільськогосподарська техніка. Одним словом, повна маячня.

Чому? Тому що, вцілілі пасажири всі як один заявляють, що казали водію не метушитися, бо їде поїзд, видимість якого була близько 500 метрів. Водій заклики пасажирів проігнорував.

Також читав, що йде зараз перевірка чи взагалі водій був влаштований в місцевому АТП на роботі, бо перший заявляє ніби нещодавно почав працювати.

Також читайте:   Конфлікти дітей із батьками: як їх уникнути?

Знаю, зараз мене спитають а чи бува «шеф» не був у стані алкогольного чи наркотичного оп’яніння. Так от, як запевнила експертиза, водій був тверезим, наркотиків не вживав.

Слідство триває, але думаю, що так просто водій транспортного засобу не «відмажеться». Це ж треба бути таким недоумком, щоб вирішити за людей їхню долю.

Скільки разів бачив, як водії не лише автобусів, а й автівок порушують елементарні правила дорожнього руху. Шлагбаум зачиняється, поїзда ще нема, а вони все рівно примудряються об’їхати заборону. Немовби поспішають в інший світ….

Також з’явилася інформація, що сім’ям загиблих буде виділено по 100 тисяч гривень допомоги. А що вони вартують людського життя?

Краще би ці гроші виділяли на нормальне облаштування залізничних переїздів, закупівлю нормальних маршруток, а не таких «корит», які їздять, зокрема, у місті Лева.

Це страшна трагедія, яку важко буде забувати. Сподіваюся, водії у майбутньому не будуть такими моральними дибілами, а будуть переживати за долю пасажирів, а не лише слухатимуть шансон.

Блог Воробуса висловлює співчуття родинам загиблих…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*