У Львові номери “102” можуть не працювати. Будьте обережними!!! - Блог про Львів

У Львові номери “102” можуть не працювати. Будьте обережними!!!

Міліції нема

Досить багато запитань приходить Воробусу на кшталт, яка зараз ситуація у Львові, чи безпечно на вулицях тощо. Відповідаю, та ніби поки що безпечно.

Особливих заворушень нема. Лише всім відомо, що народ захопив такі державні відомства як: СБУ, прокуратуру, обласне та міське управління міліції, місцеві райвідділи тощо.

Сформована так звана – Народна Рада, якій, сподіваюся народ зможе цілковито довіряти.

Але, і це ще не все. Поки все у стані формування телефон 102 не працює ще від вчорашнього дня, принаймні так пише Експрес. Люди замість 102 дзвонять на гарячу лінію міста.

Тому, як це парадоксально не звучить, реально є небезпека за своє майно, здоров’я й так далі.

Я прекрасно розумію нашого читача, який пише під ніком The Notorious B.I.G що, цитую: Але нащо руйнувати райвідділки? Люди взагалі з глузду поїхали!! Тепер усе для злодіїв. Якийсь нелюд буде до когось ломитись додому, а 102 не робить. Будуть грабувати хати, магазини норм так. Навіщо було спалювати кримінальні справи? Усе зроблено по тупому. Я не заступаюсь за нашу корумповану міліцію, але це вже реально перейшло усі рамки.

Це нагадало Воробусу фільм – «Міцний горішок-3». Тоді, нагадаю, поки вся міліція шукала бомбу й терористів, бандити грабували банки.

І справді, якщо міліції як такої зараз нема, то що заважає злодіям обкрадати квартири, хуліганам бити людей, мародерам розбити магазини? Ніхто!!! Тому, люди мають самі за себе подбати.

Також читайте:   Чому Високий Замок треба модернізувати

Революція у Львові

Не так, що моя хата з краю, хай до мого сусіда йде хто хоче. А один одному допомагати в критичні часи.

Хоча, існує також інша точка зору. Як сказав один знайомий, цитую: «Злодіям все рівно чи є міліція чи нема. Вони і при її наявності розбивали квартири непоміченими».

Ну, це маячня, бо зараз дійсно нема й кого покликати на допомогу.

Надходить також дуже багато повідомлень, що мол у Львів їдуть загони тітушок. Не знаю наскільки ця інформація правдива, але, як кажуть, в кожному жарті є доля правди. Тітушки – це хворі люди, які за 200 гривень готові бити людей.

Тому, будьте максимально обережними та уважними. На провокації не радив би піддаватися. До речі, вчора в Києві був казус. Тітушки переодягнулися в загони самооборони й вбили мирну людину. Як це можна назвати?

Сподіваюся правоохоронні структури найближчим часом відновлять роботу в новому форматі й максимально будуть забезпечувати безпеку мешканців міста Лева. Можливо вже й вже відновили.

А поки що, будьте обережними!!!

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. PVS 19.02.2014 пише:

    Відповідь на всі питання зі статті: тому що ніхто не думає головою.

    А чому міліція і прокуратура справи тримає ХЗ як а не в сейфах? Це ж виходить замість протестувальників міг вламатися будь-хто і справи знищити?

    Чому комунікаційний вузол 102 не захищений? (або не продубльований?)

    Ні одна сторона мозг не включала, а тепер – маємо що маємо. Лишається сподіватися, що самооборона буде працювати ефективніше ніж міліція.

  2. Пан П 19.02.2014 пише:

    Справді до самооборони зараз куди більша довіра, ніж до міліції, яка здатна хіба, що бабць торгуючих петрушкою ганяти і аж ніяк не боротися з злочиністю.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*