В Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія - Блог про Львів

В Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія

Вибори-2014

Знову розпочалася й буде набридати протягом трьох місяців і лише 24 травня вона завершиться.

Про що йде мова? Думаю ви здогадалися, про виборчу кампанію.

На цей раз Україна буде вибирати президента, адже всім добре відомо, що колишнього преза-диктатора Верховна Рада відправила у відставку.

Чого слід очікувати від цієї виборчої кампанії, скільки треба дати грошей щоб також балотуватися у президенти та багато іншого читайте далі.

Розпочну із того, коли скажу, що для того щоб зареєструватися кандидатом у президенти треба заплатити не багато, не мало, а 2.5 мільйони гривень. Останній термін подачі заявки до 4 квітня.

Кандидата у президенти може висунути як партія, так і можна самому висунутися.

Чого слід очікувати від цьогорічної виборчої кампанії?

Перш за все, це набридливої реклами. Вона буде усюди: на телебаченні, на біг-бордах, в газетах, на інтернет-ресурсах.

Я думаю вона всім так набридне, що 24 травня (день мовчання) весь народ України зітхне з полегшенням. Але, як казав вже колишній тренер Металіста, цитую: «Та, то таке».

Друге, кандидати у президенти будуть один одного «обсирати». Подібних слів стараюся не використовувати, але тут воно якраз доречне.

Третє, будуть проводитися президентські дебати. Звісно, цікаво було би глянути на дебати основних фаворитів президентських перегонів, але так вже склалося що такого переважно не буває.

Також читайте:   Чіпізація всенародної паспортизації

Четверте, я вважаю, що головне щоб люди обрали собі нормального президента, якого би потім знову не хотілося скидати примусово.

Хоча, після повернення до Конституції 2004 року президент вже має не так багато прав, тому чухаю багато відомих політиків балотуватися не будуть.

Їм, все-таки, краще бути прем’єром. До речі, про парламентські вибори зараз вже не дуже то і говорять, хоча здалося би їх провести.

Хто буде балотуватися у президенти? Вже зараз точиться багато розмов на цю тему. Поки офіційно про балотування заявив колишній опозиціонер та лідер партії «Удар» – Віталій Кличко.

Ще вчора читав, що одіозний Добкін заявив що буде йти на вибори.

Колишня ж влада в особі Партії Регіонів заявила що свого кандидата оберуть 1 березня. Одним словом, поки що нічого ще не ясно. От коли вже будуть кандидати у президенти, то спробуємо провести таке собі опитування серед наших читачів.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути цікаве відео про те, як голосують в Україні:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 25.02.2014 пише:

    Знову один одного поливатимуть брудом і розповідати казочки виборцям :rolleyes:

  2. Дві з половиною мільйони гривень… От де 35-річні людині взяти стільки грошей? Може він чи вона були б “золотим” президентом… Але не будуть, бо в такому віці ще не мають таких грошей, а доки назбирають – то вже й не будуть такими амбіційними із бажанням змінити все на краще… Принаймні це малоймовірно…

  3. Stakeholder 25.02.2014 пише:

    Майдан повинен вимагати зміни правил проведення передвиборчої кампанії і заборони цієї ідіотської зомбуючої агітації на білбордах і тв, яка є неповагою до громадянина, бо ставить під сумнів його інтелектуальну повносправність. А також, після виборів ПР і КПУ – заборона, і на смітник історії.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*