Вшануймо пам’ять Небесної Сотні - Блог про Львів

Вшануймо пам’ять Небесної Сотні

Вшануймо пам'ять Небесної Сотні

І хоч потрохи ситуація в країні стабілізовується, ще довгий час ми будемо згадувати події, які відбувалися в Україні протягом останніх трьох місяців.

Саме стільки часу стояв майдан, який спочатку був не згоден з тим, що минула влада не хотіла підписувати угоду про європейську асоціації, а згодом вимагала відставки керівництва країни, яке наглим чином спершу било людей, а потім й почало вбивати.

Ганьба їм навіки такі владі.

На жаль, без жертв революція не обійшлася, загинуло дуже багато наших співвітчизників, частину з них вже похоронили, але ще дуже багато є необізнаних.

Це люди, які віддали життя заради майбутнього, нас, наших дітей, щоб ми могли жити у вільній країні та мати свободу слова та думки.

Тому, треба завжди пам’ятати цих людей і вшановувати їх. Я думаю подібних заходів буде ще багато, вже постало питання назвати одну з вулиць міста саме в честь Небесної сотні.

Але, це буде потім, а зараз про справи сьогодення.

Так от, коли був на одному із похоронів на Личакові, то бачив оголошення, що у п’ятницю, 28 лютого саме на Личаківському цвинтарі відбудеться вшанування пам’яті Героїв України, які загинули за час революції.

Також читайте:   Як підкорити серце коханої? Замовити букет троянд у AnnetFlowers

Початок о 17 годині.

Організатори дійства, а це студенти Медичного університету просять прийти на цвинтар, взяти з собою лампадку та разом вшанувати пам’ять загиблих.

Спершу буде панахида, потім молитви, а потім запалення лампадок та покладання квітів до могил загиблих.

А вже завтра, 1 березня у перший день весни в центрі нашого міста відбудеться благодійний забіг в честь пам’яті Небесної сотні. Прийняти участь в ньому може кожен. Для цього лише треба вміти бігати, а також бажано мати жовтий або синій верхній одяг.

Спершу буде зроблено фото всіх учасників, а потім люди побіжать. 🙂

Також серед учасників забігу, який буде проходити від Ратуші і завершуватися на площі Ринок буде проводитися благодійний збір коштів, які будуть передані сім’ї загиблого студента географічного факультету – Ігоря Костенка.

Збір учасників пробігу о 10 годині, саме жа старт розпочнеться о 10 годині 30 хвилин.

Вшануймо пам’ять загиблих, які віддали життя за волю України.

P.S. Щодо останніх новин, то напруженою залишається ситуація в Криму. Там і на далі лунають сепаратистські настрої. Не можу навіть собі уявити цим це все завершиться.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*