Як визначити мовою жестів, що дівчина у тебе закохана - Блог про Львів

Як визначити мовою жестів, що дівчина у тебе закохана

Якщо дівчина у тебе закохана

Вітаю!!!

Це знову Омелько Косопизд і у черговій публікації спробую допомогти вам, дорогі читачі, у визначенні чи закохана дівчина у вас.

Отже, приймаю естафету амурних справ у гуру кохання п.Ігоря Воробуса. Практично все, що зараз напишу грунтується на розшифровуванні жестів. Розпишу поетапно, щоб не було плутанини.

1. Перше, на що слід звернути увагу, — це постава.

Якщо побачивши тебе, вона випрямляє спину — це вірна ознака того, що тебе вона розглядає як певний сексуальний об’єкт, якому необхідно презентувати свою жіночу чарівність.

2. Руки тягнуться до обличчя.

Поправляє зачіску, потирає лоб, перебирає волосся, сережки і т.д. А при відсутності сережок тре мочку вуха. Можна сміливо стверджувати, що вона намагається привернути твою увагу до себе. До того ж, коли вона піднімає руку, підводиться бюст і лінія грудей виглядає сексуальніше. Все це робиться, щоб ти помітив, яка вона красива і чудова.

3. Є думка про те, що якщо людина склала разом руки, схрестила ноги … «склеїла ласти» …, — то краще не потикатися до неї, так як вона «закривається від тебе».

Частково це правда, але досвідченим шляхом було перевірено, що не завжди. Принаймні, щодо дівчини це означає тільки те, що ти їй симпатичний, і вона намагається залучити тебе в свої обійми. Робиться це інстинктивно, тому не варто відразу ж кидатися на неї, намагаючись обійняти.

4. Слідкуй за очима.

Дуже багато дівчат вважають, що по очах людини можна визначити його характер. Якщо вона часто заглядає в твої очі, це означає, що ти зацікавив її.

Також читайте:   Очі - дзеркало душі

Виключення: Синяки під очима (всю ніч грав в Fifa 14 / працював / похмілля) або невмите обличчя привертають увагу у будь-якому випадку.

5. Якщо вона уважно тебе слухає , потирає зап’ясття, розгладження час від часу на собі спідниці або чого-небудь, у що вона зараз одягнена, дотики до своєї шиї, плеч , простіше кажучи, до ерогенних зон. Робиться все це з тією метою, щоб тебе звабити .

6. Будь-який жарт, навіть зовсім не цікавий, який чула раз 50 її бабуся, викликає щирий сміх. Хоча засмучу, сміється вона не над жартом, а від надлишку адреналіну, який виникає тому, що поруч з нею сидить людина, якій вона подобається, і їй це дуже лестить.

7. Зіниці.

Чи є ще людина на землі, яка не чула про те, що зіниці розширюються при збільшенні адреналіну в крові, тобто при збудженні організму до стану усвідомленої неконтрольованості.

Ну і насамкінець.

По-моєму, це всім буде найбільш цікаво і корисно дізнатися.

Якщо вона просить зробити для неї яку-небудь несуттєву дрібницю, наприклад, відкрити/закрити вікно, принести що-небудь чи то склянку води, чи сумочку, яка лежить на сусідньому стільці в п’яти метрах від вас з нею, ну і так далі.

Це означає, що вона розглядає тебе вже не просто як об’єкт платонічних/сексуальних фантазій, а має довготермінові плани на тебе.

Дякую за увагу і читайте блог Воробуса!!!

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. vrubli 27.02.2014 пише:

    Чи то реготати 😀 , чи то :facepalm: імітувати…
    Чоловіки, ви до таких висновків самі додумуєтесь чи вас хтось навчає? 😆 Здається Омеляна таких статей навчив сам Воробус…
    Хотілось би зазначити стосовно деяких речей, а то нещасні чоловіки начитавшись цього будуть думати, що все і справді так, отже: Поправляє зачіску, потирає лоб, перебирає волосся, сережки і т.д. А при відсутності сережок тре мочку вуха.це можуть бути цілком звичайні жести, які робиш не помічаючи і ніякого підтексту в них немає (я постійно поправляю волосся, і що?)
    Щодо жартів: сміятись можна з банальної ввічливості аби цей юнак не ображався, що його жарти занудні 🙂
    І ще: …просить зробити для неї яку-небудь несуттєву дрібницю, наприклад, відкрити/закрити вікно, принести що-небудь чи то склянку води, чи сумочку, яка лежить на сусідньому стільці в п’яти метрах від вас з нею, ну і так далі. Це означає, що вона розглядає тебе вже не просто як об’єкт платонічних/сексуальних фантазій, а має довготермінові плани на тебе.” – за цю фразу окреме ДЯКУЮ, я реготала довго! Думаю скільки ж то в мене одногрупників, які вже можуть вважати, що я їх “довготерміново” розглядаю 😀 а все просто тому, що так, хочеться жінкам повередувати і поморочити голову чоловікам банальним “подай мою сумку, ну тобі ж не важко, подай” і нічого “довготермінового” в цьому нема – сьогодні одного просиш, завтра іншого.
    Тому серйозніше, чоловіки, серйозніше таке сприймайте.

  2. Омелян Косопизд 27.02.2014 пише:

    Вельмишановна пані Ольго!!!Особи жіночої статі не зомбі і не роботи і вони проявляють емоції з допомогою,яких можна визначити чи світить хлопцеві щось з цією дівчиною чи ні!!Психологи сверджуть що є такі жести на які потрібно звернути увагу в першу чергу , що я і описав у вище наведеному описі.Може у Вас не було стосунків з хлопцями,і Ви вирішили критикувати мене і п.Воробуса 😥

  3. vrubli 28.02.2014 пише:

    Омелян Косопизд, я не хотіла жодним чином Вас образити, а стосовно Воробуса я пожартувала, він це зрозуміє, бо ми з ним часто жартуємо. 🙂
    Психологи часто кажуть те чи інше, але прочитавши Вашу статтю можна зациклитись на деталях, які насправді не є такими суттєвими.
    Зауважте: я не критикувала пунктів, де написано про погляд, бо із цим згідна, але інше може бути повсякденною звичкою, не зумовленою жодною симпатією до чоловіків, тому мій коментар написано аби розвіяти чиїсь ілюзії.
    Щодо стосунків: можу Вас запевнити, що у житті в мене було більш, ніж достатньо стосунків із протилежною статтю, відтак можу стверджувати чимало з особистого досвіду і ба більше! Я являюсь таким-собі безкоштовним психологом для ДУЖЕ великої кількості осіб (навіть різних національностей), тому мною написане базується не на бажанні “покритикувати”, а донести іншу точку зору як жінки та людини, що знає немало про стосунки інших людей.

  4. Омелян Косопизд 28.02.2014 пише:

    vrubli, Мені цікава Ваша думка, дякую , що почитали статтю і висловили свою думку з цього приводу, якщо чимось образив приношу свої щирі вибачення 🙂

  5. Vorobus 28.02.2014 пише:

    vrubli, отак, у нас особливі стосунки 😛 😀

  6. Тарас 01.03.2014 пише:

    Народ, ви все переплутали. Якщо дівчина захоче показати вам свою любов мовою жестів, вона зробить це наприклад так: http://www.youtube.com/watch?v=-1Ripm6RuDU

    А те про що ви пишете називається мовою тіла, або кінесикою.

  7. Sonya 22.03.2014 пише:

    vrubli, Хах, справді, це все кумедно досить. Я б сказала, що найкраще і найлегше дізнатися в дівчини чи ти їй подобаєшся, – це проявити якусь ініціативу і поговорити з нею:) А то такі хлопці зараз, що навіть повередувати нема з ким 🙁

  8. Хана 22.03.2014 пише:

    Sonya, повередуй з Воробусом 😆 😆 😆

  9. Vorobus 22.03.2014 пише:

    Хана, 😮 😮 😮 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*