Кримський сценарій в Херсоні? - Блог про Львів

Кримський сценарій в Херсоні?

Херсон - Україна?

Всім Привіт!!!! Мене називають – Дмитро Armikron і сьогодні ми будемо говорити про Херсон, адже тут, вслід за Кримом, відбуваються цікаві речі.

Сидів собі працював і тут і на тобі.

Думаю, блін в мене робота і замінити мене нікому і тут дружина вирішила піти разом з батьками.

Пішли .. години за 2 вернулась назад і розказує, що мітингувальники змогли зірвати сесію міської ради.

Також розказує, що представники КПУ разом із Партією регіонів хочуть винести питання на голосування про референдум та приєднання до Росії.

В П’ятницю 21.03.14 їм це не вдалось, адже з 75 депутатів Херсонської міської ради на сесії зареєструвалися тільки 26.

Також дізнаємося, що КПУ і проросійські організації готуються мітингувати 22.03.14 і, як то кажуть, спроба номер два (раніше планували розглянути питання референдуму про федералізацію, але депутатський корпус його не підтримав) і на публіку будуть показувати, що ніби Херсон за приєднання до Росії і хочуть такий же сценарій як в Криму !

Яку ж позицію насправді має Херсон – дізнаєтесь. Підкріпимо це все фото та відео матеріалами

Для прикладу, що люди кажуть на камеру для телебачення:

В даному відео ви побачили інтерв’ю коротеньке з 2-х мітингів.

Особисто мені не дуже вдалось робити фотки і відео напряму (щоб було видно обличчя, адже посвідчення журналіста і фотокореспондента у мене нема, могли сприйняти мене як працівника спец. служб.

Більш-менш вдалі кадри дивіться тут.

Вибачте відхилився трошки від теми.

І так .. сьогоднішній мітинг пройшов більш менш мирно, проросійський мітинг відгородили двома кордонами міліції, адже за приєднання Херсона до Росії мітингувало біля обл. ради близько 80 чоловік … а за Єдину Україну та її цілісність близько 1000.

Також читайте:   Суб’єктивний аналіз об’єктивної політичної безвиході

Уявіть що могли зробити з мітингувальниками проросійськими , але, на щастя, обійшлося без сутичок, проросійський мітинг просто відтіснили , і вони змушені були покинути територію обл. ради.

З неофіційних джерел відомо, що проросійський мітинг проходив біля міської ради, але туди потрапити не вдалось.

В загальному ситуацію в Херсоні можна описати так: орієнтовно 25-30 % людей за референдум і за приєднання до Росії, решта – проти і за цілісність України.

Попереду ще не один мітинг і протест , але Херсон так просто не здадуть поки більшість мешканців вірять у те, що в України є майбутнє.

Але, спроби влаштувати в Херсоні такий самий сценарій як в Криму так і не полишають.

Більшість мешканців буде робити все можливе, щоб не віддати Росії місто , поки вірять у майбутнє України, вони будуть відстоювати своє місто.

Особисто від себе додам: сподіваюсь що нинішня влада не підведе своїх громадян, і будуть думати не про те, як більше грошей запхати в свої кишені, але й про те як зробити життя в Україні хоч трошки кращим.

Багато хто з громадян усвідомлює що це буде не просто .

Але, як сказав один дядько ми самі будуємо своє майбутнє, ми не можемо змінити світ, та, ми можемо змінити своє життя. Для цього лише треба докласти максимум зусиль.

Слава Україні !!!!! З вами був Armikron.

Автор статті: ARMIKRON.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*