Футбол. Карпати дали бій Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Карпати дали бій Динамо (відео)

Гладкий вириває нічию

У 25-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали колись гранда вітчизняного футболу – команду Динамо Київ.

Чому колись вже гранда розповім нижче, а поки що скажу, що поєдинок порадував і завершився бойовою нічиєю із рахунком 2-2.

До гри ваш автор спілкувався із багатьма людьми на тему результату цього поєдинку. І хоч, Динамо зараз не те, але втрата очок в цій грі ставила би практично хрест на сподіваннях Блохіна та компанії на чемпіонство.

Тим не менше, вдаліше гру розпочали саме Карпати. Як Гладкий не зумів влучити у пусті ворота з вбивчої позиції відомо лише йому.

Відповідь Динамо була разючою. На 33-й хвилині чудовий по красі удар вдався гравцю Динамо – Велозу і ми вже програємо.

Після цього голу Карпати просто таки зникли і зуміли оговтатися лише на початку другої 45-ти хвилинки, коли після серії помилок «синьо-білих» зумів забити Валерій Федорчук.

А ось після голу пішов справжній відкритий футбол. Голи забити могла як одна, так й інша команди.

Першими ж, все-таки, забили динамівці. Навіс у штрафну і Мбокані чудовим ударом головою знову виводить Динамо вперед.

На щастя, Карпати рук не опустили і на 77-й хвилині рахунок зрівняли. Це Олександр Гладкий зумів пробити поміж ніг Рибці. Весело так….

Також читайте:   Перше європейське «срібло» збірної України: як це було 17 років тому (відео)

В останні хвилини гри гості з Києва влаштували справжній штурм. По черзі на поле вийшли Ідеє та Гусєв.

Саме вони на пару з Мбокані створили небезпечний момент, але нападник Динамо з вбивчої позиції пробив невдало і на цей удар зреагував кіпер Карпат – Підківка.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Карпатами та Динамо результативну нічию 2-2, а це означає, що команди додають до свого активу по одному заліковому пункту.

Все йде до того, що для київської команди ця втрата очок може стати фатальною, адже якщо Дніпро переможе у своєму пропущеному поєдинку, то розрив між ними та командою «фізрука» складатиме вже 7 очок.

А це дуже багато.

Щодо Карпат, то вони в цьому чемпіонаті на ніщо особливе не претендують і грають у своє задоволення. Зараз в активі «зелено-білих» 23 очки і 11-те місце в турнірній таблиці.

Наступний тур чемпіонату відбудеться вже в ці вівторок та середу. Зокрема, львівські Карпати 16 квітня о 18 годині на полі стадіону «Україна» будуть приймати маріупольський Іллічівець.

Бажаємо перемоги нашій команді, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*