Компанія WizzAir скасувала відкриття рейсів на 6-ть нових напрямів зі Львова - Блог про Львів

Компанія WizzAir скасувала відкриття рейсів на 6-ть нових напрямів зі Львова

Компанія WizzAir

Признавайтеся чесно, читачі блогу, хто з вас часто користується таким видом транспорту як літак? Думаю, таких людей є небагато, адже ціни на авіапереліти в Україні явно не із дешевих.

І, якщо людина й собі може дозволити швидке транспортування із одного місця в інше, то лише зрідка. Ну, або ця людина має дуже багато грошей.

Пам’ятаю колись завдяки дешевим українським авіалініям багато хто із українців і не лише могли літати в той же Київ. Крим тощо. Але, часи міняються, конкуренція теж дає про себе знати і рейси в Україні просто взяли й відмінили.

Дешеві літаки (Віз Ейр Україна) літають лише в Європу, але і там зараз виникли свої проблеми.

Що не так з цією авіакомпанією, чи будуть введені таки новинки та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Отже, на даний момент зі Львова літаки компанії Віз Ейр Україна літають лише на три напрями: Тревізо, Дортмунд та Мілан Бергамо.

Але, з кінця квітня та початку травня з міста Лева мали би літати літаки ще у 6 місті світу. Знайомі вже навіть собі почали купляти квитки заздалегідь.

Та, як це часто трапляється в нашій країні, відкриття чого-небудь суттєво затримується.

Причина? Нестабільна ситуація в нашій країні і девальвація гривні. Як наслідок, попит на перельоти суттєво зменшується і керівництво компанії вирішило відкласти відкриття нових напрямів на більш кращі часи.

Також читайте:   З 12 березня трамвай на вулиці Промисловій зась

Тому, запланованих рейсів компанії Віз Ейр Україна в такі міста як: Барселона, Рим, Валенсія, Неаполь, Кутаїсі, Тель Авів поки що не буде.

Але, це не означає, що від відкриття цих рейсів відмовляться. Все просто залежить від ситуації в нашій країні.

Нагадаю, рейси на нових шість напрямів мали відкрити:

Львів – Барселона Жирона – 30 квітня
Львів – Неаполь – 30 квітня
Львів – Кутаїсі – 1 травня
Львів – Тель Авів – 3 травня
Львів – Рим Ф’юмічіно – 3 травня
Львів – Валенсія – 2 травня.

Щодо людей, які вже раніше придбали квитки на ці рейси, то за словами керівництва компанії з ними будуть зв’язуватися додатково і буде проведена повна грошова компенсація.

А поки що, люди, які таки планували летіти в Європу можуть лише приїхати в львівський аеропорт і там прогулятися. Час від часу сюди прилітають літаки, всередині приміщення аеропорту вже цікавіше чим було в день відкриття.

І знову ж таки, маршрутка №48 їздить раз на день. Якби не старий добрий «рогатий» Воробусу прийшлося би викликати таксі.

Добре, що тролейбуси їздять вчасно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 19.04.2014 пише:

    Ігоре, неправильно подана ситуація у заголовку – рейси не скасовували, а лиш відтермінували.
    По-друге маршрутка 48 їздить не так вже й рідко, я її бачу кожні 20 хв (деякі і то рідше їздять).

  2. kat 04.03.2015 пише:

    Дивно на протязі останніх трьох років літала 6 раз львів-дортмунд і назад, а мій чоловік 14. на протязі цих всіх 40 перельотів людей було дуже багато майже завжди всі місця зайняті!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*