Куди піти на Великодні свята у Львові

Ярмарок-2014

Сьогодні надворі 18 квітня, робочий тиждень завершився, а це означає, що можна потрохи відпочивати, адже попереду аж три вихідних дня.

Думаю не важко здогадатися, у зв’язку з чим це пов’язано. Відповідь очевидна – християни святкують свято Воскресіння Господнього.

Багато людей в цей час їде в села до родичів, адже саме в сільській місцевості дійсно можна відчути на собі дух традицій українського народу.

Але, не всі люди мають куди поїхати. Тому, для тих людей, які залишаться у Львові напишу програму святкування у місті Лева.

Що тут буде цікавого? А таки цікавинки будуть.

Великодній ярмарок.

Ще 12 квітня, традиційно, на проспекті Свободи стартував Великодній ярмарок. Триватиме він до 12 травня і купити там можна «дідька лисого», настільки там багато усього продають.

Години роботи ярмарку: з 11 і до 22 години (робочі дні), з 10 і до 23 години (вихідні дні).

Фестиваль «Великдень у гаю».

Терміни з 19 і до 21 квітня. Місце – Шевченківський гай.

Традиційно там, починаючи із 14 години, можна буде посмакувати пасками, поводити хороводи, переглянути багато концертів, побачити майстер-класи з виготовлення писанок тощо.

Вхід до гаю платний, а саме 20 гривень з дорослої людини та 7 гривень з дітей.

Також читайте:   На площі Соборній встановили символ єдності

Великодня гаївка на площі Ринок.

20 квітня, починаючи із 13 і до 18 години на площі Ринок люди будуть бавитися у гаївки. Кожен охочий може долучитися до цього дійства.

Свято Обливаного понеділка

21 квітня, починаючи від 12 і до 18 години, кожен охочий може прийти на площу Ринок та, увага, пообливатися. Цього року все має бути максимально культурно.

Хоча, час все розставить на свої місця.

Фестиваль писанок.

Він розпочався ще 13 квітня і триватиме до 21 числа. Місце – площа Музейна.

Години роботи – з 9 і до 23 години. Саме там можна ознайомитися із мистецтвом писанкарства, взяти участь у майстер-класах тощо.

«Великодня майстерня» П’ятого Великоднього Ярмарку у Львові.

Місце – площа навпроти Оперного театру. Години роботи: з 12 і до 19 години.

Акція «Вдвічі більше Львова».

Писати багато не буду, а пропоную переглянути наступне відео:

Якби там не було, свято Великодня наближається. Де його проведуть люди – їхня особиста справа, а я лише від себе бажаю вам файно провести свята, бути завжди в настрої, ну і смачної вам паски, ковбаски та крутих яєць.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*