Воробус знайшов себе в книзі “Сто видатних львів’ян” - Блог про Львів

Воробус знайшов себе в книзі “Сто видатних львів’ян”

Видатний Воробус

Кілька днів тому Воробус та компанія ходили в такий заклад відпочинку як – Дім легенд.

Чим цікава ця будівля, що всередині можна знайти так званого дідька лисого.

Семиповерхова кнайпа змусить вас поринути у таємничість адже тут є багато різних тематичних кімнат, а на самому верху знаходиться пам’ятник сажотрусу.

Скільки разів не намагався влучити монетою в його капелюх – все ніяк мені це не вдавалося зробити.

Виходить бажання моє таки не здійсниться, а дарма. 🙁

Але, ми від того і живемо в цьому світі щоб йти поступово до втілення своїх мрій на ділі. Філософствує Воробус, філософствує.

Так от, повертаючись до наших посиденьок скажу, що тоді крім Воробуса та ще кількох людей (не скажу їх імена) був і відомий львівський «блохер» – пан ПВС.

Давненько я його не бачив, Володька став таким солідним, мабуть вже задумується за сімейне життя. Пора би вже. Ну, чесно колега змінився.

Довго думали в яку кімнату би то зайти і таки вирішили. В клітці бували, в кімнаті часу теж, а ось в кімнаті книг ні. А так як зараз люд потрохи повертається до читання книг, ми пішли саме туди.

Сіли, замовили квасу та сидимо тріпаємо язиками. Аж тут моя добра знайома почала роздивлятися книги.

Спершу ми на це особливої уваги не звертали, аж до поки дівчина не сказала наступне, далі цитую: «Народ, цікава книга в мене в руках, цікаво чи там є наш Горобус?».

Також читайте:   Форум видавців-2018: програма свята

Почали шукати і таки знайшли на 86-й сторінці було кілька слів за Ігоря Воробуса.

Що такий, сякий, живе у Львові, веде блог, громадський діяч тощо. Ми так захопилися переглядом цієї книги, що й не побачили як час невблаганно минав.

Звісно, що Воробус вирішив зробити фото напам’ять з книгою. Можливо хтось сюди завітає й захоче прочитати про автора блогу кілька слів.

Щодо Володьки ПВСа, то він там теж є. Правда не на 86-й, а на аж 147 сторінці. 😀 Теж трішки інформації, але приємно що люд знає і пам’ятає за відомих людей Львова.

Видатний ПВС

Символічно, що одіозний Володимир теж зробив собі фото напам’ять. Думав, що він ще швидше напише про цю подію, але він як був сором’язливий, так і ним залишився. 😀

Тому, якщо будете в Домі Легенд, не забудьте зайти у кімнату книг та знайти книгу «Сто видатних львів’ян» де є згадка про двох львівських блогерів – Воробуса та ПВСа. 😀

Спільне фото

Тільки виривати сторінки зі мною не треба. Нехай будуть. 😀

Якби там не було, посиділи ми добре, жарти ми сприйняли на ура, шкода лише що подруга вже поїхала зі Львова і повернеться сюди не скоро. Повертайся гризунчик. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 25.04.2014 пише:

    Лише одне питання: книга друкована чи від руки писана? Бо є підозра, що ці два фраєри (наскільки я їх знаю) могли і самі про себе написати. 😀

  2. Vorobus 25.04.2014 пише:

    vrubli, друкована 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*