Футзал. Чемпіонат України. Енергія віддає “золото” Локомотиву (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія віддає “золото” Локомотиву (відео)

Локомотив - чемпіон

Вчора в місті Черкаси відбувся другий матч, який мав виявити яка ж команда цього року стане володарем золотих нагород у такому виді спорту як футзал.

Після того, як у четвер Локомотив з боями переміг із рахунком 5-4 і повів у серії до двох перемог, права на помилку у другій грі львівська Енергія вже не мала.

На жаль, наша команда таки програла і програла, варто сказати, заслужено із рахунком 3-8.

Початок другого поєдинку між Енергією та Локомотивом був явно за нашою командою. Вдумайтеся у цифри, вже на 11 секунді Рогачов вивів львівську команду вперед.

Погодьтеся, кращого початку й не придумаєш.

А далі, на жаль, почалися казуси у виконанні нашої команди. Розумію все, гра із 5-им польовим – це наша фішка, але вчора з цим явно переборщив тренерський склад Енергії.

Ну, для чого було за рахунку 1-0 на нашу користь випускати Легчанова п’ятим? Він на 6-й хвилині не встиг помінятися, і Євгеній Клочко просто таки розстріляв нашого гравця, який стояв у воротах.

А далі почалися такі собі гойдалки. Так, львівська команда виглядала солідно, відповідала гідно (забивав Рогачов), але знову ж таки ми пропускали у пусті ворота.

Читав до гри інтерв’ю різних тренерів. Так от, багато бідкалося що не знають а що ж протиставити «енергетикам» із їхньою грізною зброєю?

Також читайте:   Пряма трансляція поєдинку "Інтер Мовістар" - "Продексім" (відео)

А нічого, колись фарт мав зникнути.

Пощастило з Ураганом, пощастило з «Єначкою», а у вчорашній грі із «Локо» вже залеіло все що могло у наші ворота.

Плюс, як на мене, дався взнаки віковий склад наших гравців. «Старші» грали майже завжди, а молодь виходила лише на мить щоб дати перепочити ветеранам команди.

«Залізничники» ж, незважаючи на великі проблеми із складом, виглядали краще. Та й їхній кіпер – Іваняк був кращим за його опонента Кардаша.

Останні хвилини гри команди просто догравали. У цей період часу Локомотив ще раз забив гол у пусті ворота, а фінальна сирена за мить зафіксувала чергове, друге за ліком, чемпіонство харківського Локомотива.

Чи виграла сезон ця команда заслужено? Про це поговоримо у найближчих публікаціях на блозі, де автор підведе підсумки усього сезону як для Енергії та і для інших команд.

Попереду міжсезоння і ще зараз достеменно невідомо яким буде наступний чемпіонат, скільки команд в ньому братиме участь і як гратиме Енергія.

Час все розставить на свої місця.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Енергією та Локомотивом:

Фото: sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 01.06.2014 пише:

    Нечего сльозы лить – серебро тоже хорошая награда. 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*