Як заробити гроші та зустріч із Омельком Косопиздом - Блог про Львів

Як заробити гроші та зустріч із Омельком Косопиздом

Як заробити гроші

Пише і не показує Воробус. Сьогодні надворі 7 травня, середа, середина робочого тижня, а це означає, що настав час написати щось цікавеньке на однойменному блозі.

Розпочнемо із теми роботи. Хоча, не знаю чи те що я зараз опишу можна назвати роботою.

Отже, вчора ваш автор мав цікаву зустріч з людиною, яку вже, мабуть, знає вся читацька аудиторія. Називає він себе Омелько Косопизд і він вже неодноразово тішив нас своїми цікавими публікаціями.

Так от під час обіду Воробус зайшов на ринок купити потрібні продукти і тут раптом бачить як якийсь хлопчина тягне за собою велику пачку паперу. Спершу я подумав що це якийсь бомж, але молодий чоловік був нормально вбраний та посміхався.

Автор блогу одразу ж впізнав у ньому Омелька. Оце так зустріч, адже до того якщо пана і бачив, то на фотографіях в соціальних мережах.

Привіталися, поговорили, і, звісно що Воробус почав розпитувати Омелька за бізнес що він веде. Відповідь хлопчиська була дуже і дуже цікавою.

Так дослівно все передати не можу, але приблизно це виглядало так:

Ігорку, маю нині вихідний та й вирішив зайнятися чимось корисним. Походив по хаті, назбирав паперу, пустих пляшок і вирішив не викидати їх в сміття, а матереалізувати в гроші.

А що, за якихось пару хвилин можна заробити гривень зо п’ять. Потім ці п’ять гривень можна розмножити ще більше пішовши пограти в державні лотереї. Звісно, там є великий ризик програти, але якщо виграю, то напевно поїду десь у подорож.

Воробус поспішав, Омелько теж, тому вирішили вже зустрітися знову на сторінках блогу. Косопизд просив передати всім читачам вітання і в найближчий час обіцяв поділитися своїми враженнями від здавання пляшок і таки розповісти чи зумів він зірвати джек-пот в лотереях.

Також читайте:   Місток на ринку "Шувар" так і не повернуть?

Воробус же пішов на роботу і почав собі згадувати як він колись теж був малим, бігав з однолітками здавати пляшки. А що, мали на морозиво і про це навіть не знали батьки.

Не мали ми ж цілими днями грати у війни чи в пекаря. 😀

Якщо серйозно, то знаю багатьох людей, які бідкаються що не мають грошей, нема чим зайнятися, нема ніде роботи й так далі. Не вірю в те, що якщо не шукати, то нічого не знайдеш.

Кожна людина починає з низів, не завжди має велику заробітню платню, але з часом життя починає налагоджуватися. Головне треба до цього прагнути.

А на рахунок пляшок, то наскільки казав Косопизд зараз вони вартують від 25 до 30 копійок за штуку. Десь собі на проїзд у маршрутному таксі заробити можна.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. юн 07.05.2014 пише:

    ну найдеш ти за день, ну нехай 50 пляшок, що то таке, 50*30= 15 гривень за 50 пляшок. Дуже великий заробіток 😀

  2. юн 07.05.2014 пише:

    вже краще працювати копірайтером на фрілансі, якщо не знаєш програмування, за тисячу знаків платять від 5 гривень, тисячу знаків можна за 15 хвилин написати

  3. юн 07.05.2014 пише:

    або навчитись створювати сайти чи інтернет магазини, можна мати на фрілансі легко від тисячі долларів

  4. юн 07.05.2014 пише:

    або на Youtube викладати цікаві відео ролики, отримати партнерку від Youtube, і заробляти на рекламі, яка буде показуватись під вашим відео. За мілліон переглядів на рекламі Youtube платить від 2 до 3 тисяч долларів. Потрібне лише бажання, час та певні навички у відео монтажі, вміти монтувати відео.

  5. ключник 07.05.2014 пише:

    або спамером як юн…

  6. Архіваріус 09.05.2014 пише:

    Щось давненько не бачив щоб діти грали у пекаря. Напевно за компами сидять. 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Спекотний день та про що мріє Омелько Косопизд

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*