Пивний алкоголізм - Блог про Львів

Пивний алкоголізм

Пивний алкоголізм

Пише і не показує Воробус. Сьогодні надворі 16 червня, понеділок, а це означає, що черговий робочий тиждень розпочався.

Є у Воробуса багато колег, які полюбляють пити такий алкогольний напій як пиво. Хтось п’є один бокал і йде додому, хтось два, але є й такі що можуть влити в себе бокалів так з 7-8 а то й більше.

Не приховую того факту, що автор блогу теж час від час п’є улюблене 1517, але більше літри випити мабуть би не зміг. Чому? А все просто, після двох –трьох бокалів пива цей хмільний напій стає просто не смачним і він п’ється лише тому що хочеться напитися.

А для чого так просто напиватися? Якщо хтось там думає що коли вип’єш, то стане легше на душі, то глибоко помиляється. Легше може стати на кілька годин, а наступного дня окрім шаленого похмілля на вас нічого не чекатиме.

І плюс, з часом буде розвиватися така хвороба як пивний алкоголізм. Думаєте, читачі блогу, Воробус на це не звертав уваги своїх знайомим.

Ще й як звертав, але ж ніхто слухати не хоче. Та й чесно, не треба когось щось вчити. У кожної людини є своя голова на плечах.

Але, за пивний алкоголізм ще пару слів скажу. Так от, хто дуже часто захоплюється таким ділом як споживання пива, той має знати, що гіршої хвороби чим пивний алкоголізм і придумати не можна.

Також читайте:   Коронавірус у Львові. Поточна ситуація

Так, хмільний напій ніби слабоалкогольний, це не горілка і не коньяк, але ж якщо його часто пити і у великих дозах, то можна відкинути копита або ж потрапити у психіатричну лікарню.

Яка ж головна небезпека від пивного алкоголізму:

Хмільний напій негативно впливає на печінку, нирки, серце і мозок.

Коли людина захворіє, то можуть виникнути специфічні зміни серцевих тканин, так зване пивне серце, те саме буде відбуватися з печінкою та нирками.

Чому відбуваються такі зміни? Все та ж причина – від надмірного вживання цього алкогольного продукту.

При попаданні в організм, дії пива направлено на порушення стінок кровоносних судин, що призводить до варикозним змін вен і специфічним змін у серці.

І ще, моя вам порада, особливо це стосується малолітніх пожирачів пива. Не змішуйте пиво із горілкою. Чомусь у нас існує такий менталітет часто запивати оковиту саме хмільним напоєм.

Це як намішаєш пару раз, то потім треба цілий тиждень щоб тебе відкапували. За останні дії, звісно, що жарт, але кепсько точно таки буде.

Тому, поменше таки вживайте пиво. Якщо вже так кортить випити, то 50 грам горілки вам не завадять. А взагалі є морозиво, квас, інші напої….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. zars 16.06.2014 пише:

    …та інші напої:текіла, калганівка, віскі, ром, бабусин первачок, цьоцина бурачанка…

  2. Stakeholder 16.06.2014 пише:

    А взагалі є морозиво, квас, інші напої….

    морозиво? розтоплене чи що? 😕

  3. viking 16.06.2014 пише:

    Навіть 50 грам горілки шкідливі, тому краще зовсім відмовитися від вживання алкоголю, навіть якщо дуже кортить.

  4. viking 16.06.2014 пише:

    Бо в молодості всі думають, що мають багато здоров’я, і заходять в запої кожного дня, а на старості будуть мати повно хвороб, спричинених алкоголізмом.

  5. Vorobus 16.06.2014 пише:

    viking, во , во.

  6. Архіваріус 17.06.2014 пише:

    Stakeholder пише:

    А взагалі є морозиво, квас, інші напої….

    морозиво? розтоплене чи що? :?

    Ага, морозиво розведене у пиві.

  7. zars 17.06.2014 пише:

    Нє! Воробус пиво зі сметаною вживає 8)

  8. Ihor 17.06.2014 пише:

    Тут ще треба розібратись, а чи було пиво? Бо те, що зараз розливають в пляшки, – таким назвати важко. Якщо вже і випити пива, то варто пошукати щось розливне від невеликих броварень.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*