Що буде з Карпатами? - Блог про Львів

Що буде з Карпатами?

Ігор Йовічевіч

Вчора ввечері досить таки цікавий випадок відбувся із вашим автором. Прийшовши після роботи додому Воробус взявся за хатні справи. І перше що я зробив, так це виніс сміття, якого в квартирі назбиралося вже достатньо.

Надворі досить таки тепло, тому само собою ходжу в шортах та у своїй улюбленій футболці збірної України.

Взяв кульок зі сміттям, йду такий собі, задумався аж раптом навпроти мене йде старший чоловік і побачивши мене почав кричати «Карпати, Україна – чемпіони».

Звісно, що автор відразу ж відреагував на ці слова і додав, цитую: «Якби ж то Карпати були чемпіонами, команда розвалюється на ходу».

Чоловік зі мною погодився і ми завели цікаву дискусію про поточний стан справ у команді. А справи ці, до слова, зараз таки кепські.

Не розумію я політики керівництва клубу. Від сезону до сезону у команди міняється тренер, міняються гравці.

То скажіть мені, який може бути результат? Якщо б команда грала стабільним складом хоча б два сезони, впевнений ми були би вище 10-ого місця в турнірній таблиці.

А так…

В кінці сезону що минув команда почала грати добре, відчувалася зіграність гравців. Чого вартує перемога над такою командою як Дніпро. За середняків мовчу.

Також читайте:   Як Воробус і компанія зустрічали Севілью у Львові

Та й посеред сезону був обіграний грізний Шахтар. Вже екс-тренер – Севідов таки знайшов порозуміння із своїми гравцями. Хоча зробити це в таких важких фінансових умовах було ой як не легко.

Розумію, з фінансами зараз важкувато, то виникає питання а чи вартує взагалі утримувати команду і розчаровувати вболівальників?

Знаю багатьох людей яким доля клубу не є байдужою. З року у рік купляють абонементи на сезон, роблять марші, співають, кричать….

Що буде далі? А все йде до того, що Севідов таки покине команду і новим головним тренером команди буде Ігор Йовічевіч, який раніше тренував молодіжний склад нашої команди.

Також багато лідерів колективу залишать команду і ставка буде зроблена на місцевих вихованців. І який результат вони можуть дати? Ясно що сезон як мінімум ми будемо статистами.

А потім вже як карта ляже.

Вболівальники вже втомилися чекати на чудові результати, які були за роботи Кононова. Тоді, нагадаю, команда грала в єврокубках, у Львові був справжній футбольний бум.

А що зараз? На футбол ходить від сили 5-6 тисяч глядачів.

А можливо президенту клубу слід подумати та продати команду? Якби там не було сподіваємося на краще.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*