Чим ви жертвуєте заради соціальних мереж?

Соціальні мережі

Соціальні мережі і надалі залишаються важливим елементом нашого з вами спілкування. Знаю таких людей, що їм їсти не дай, а в соціальних мережах посидіти хочеться.

Не секрет, що на багатьох роботах блокують доступи до цих сайтів, бо в іншому випадку би ефективність праці знизилася.

Вчора читав досить таки цікаву статтю в одному із журналів. Так от, дівчина бідкалася, що колись могла допомогти хворій людині врятувати життя, але замість того щоб зайнятися дійсно збором коштів вона просиджувала вільний час в інтернеті.

Коли взялася допомагати, то людина через декілька тижнів таки померла і допомога була вже непотрібною. Ось такий от ефект мають на нас соціальні мережі.

Знаю, зараз мені багато хто дорікне, що Воробус теж сидить в соціальних мережах і ними зловживає. Так от, не сказав би що зловживаю, мало з ким переписуюся, а соціальні мережі використовую переважно для пошуку інформації.

Дуже прикро що в даний час для багатьох людей інтернет обмежується соціальними мережами. Колись пан Марсело казав, що якщо людина мудра – вона навчиться знаходити потрібну інформацію в інтернеті, а не лише бавитися в тупі переписки.

А чи знаєте ви чим взагалі люди можуть пожертвувати заради посиденьок в соціальних мережах?

Також читайте:   Microsoft Office 2010

1. Їжею.

На обідніх перервах часто бачив як люди заходяться в «кантакти», «фейсбуки» і забувають поїсти. А це вже погано, тому що саме здоровий обід – запорука ефективності та продуктивності на протязі решти дня.

2. Живе спілкування.

От для прикладу якщо у Воробуса знайомих чи друзів є день народження, то стараюся їх вітати за допомогою телефону. Вважаю що саме так людині можна зробити приємність, а не писати банальні слова «вітаю».

3. Сон.

Ооооооооо так, коли зайдеш в соціальні мережі посеред ночі, то бачиш як велика кількість людей сидить там. Що вони там роблять не знаю, але сам факт присутності багато чого означає.

4. Гоління.

Деколи чоловіки йдуть на роботу непоголеними, бо зависають в соціальних мережах. І як вони потім виглядають перед жінками? Треба задуматися….

5. Душ.

І ці моменти також упускаються. Потім ходиш цілий день як сам не свій, а дарма… Соціальні мережі від вас нікуди не дінуться….

6. Телебачення.

Тут можу посперечатися, бо те що показують по тв інколи в жодні рамки не вкладається. То можливо краще сидіти в соціальних мережах?

А чим ви, читачі блогу, жертвуєте заради соціальних мереж?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. viking 08.07.2014 пише:

    Я останнім часом майже взагалі не сиджу в соціальних мережах, тому що це дійсно марнування часу. А кому дуже щось треба сказати чи спитати, нехай подзвонять. Бо в “кантахтах” переважно пишуть одну і ту саму фігню, особливо мене дратують тупі фрази “ясно”, “норм” і т. д.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*