У Львові з’явиться “новий старий” 54 автобусний маршрут - Блог про Львів

У Львові з’явиться “новий старий” 54 автобусний маршрут

Новий автобусний маршрут

Сьогодні надворі 28 липня, понеділок, а це означає, що робочий тиждень таки розпочався і треба потрохи звикати до роботи, адже треба заробляти гроші.

Само собою, пише і не показує Воробус, і у черговій публікації поговоримо про мій «любимий» транспорт. Любить же автор блогу про нього писати і особливо його критикувати.

Виявляється вже зовсім скоро у нашому місті з’явиться новий автобусний маршрут.

Що це за маршрут, як він буде їздити і коли його запустять про та не лише читайте у черговій публікації на блозі.

Отже, традиційних вступів робити не буду, а скажу, що вже зовсім скоро у місті Лева відновить свою роботу автобусний маршрут № 54.

Якщо ви пам’ятаєте, свого часу він вже їздив за наступним маршрутом:

Проспект Червоної Калини – Стуса – Шота Руставелі – центр – проспект Чорновола – Липинського – БТІ – Галицьке перехрестя – Липинського – просп. Чорновола.

Потім цей маршрут закрили, а тепер виявляється його знову відновлять.

Правда не ніхто каже від коли це буде відбуватися.

Відомо лише що буде він їздити від смт. Брюховичі і до Сихова. Якщо детальніше, то його маршрут виглядає наступним чином:

Смт. Брюховичі (вулиця Незалежності України) – Брюховицька – Тараса Шевченка – Луцького – Бортнянського – Сорохтея – Комарова – Братів Міхновських – вулиця Коротка – Степана Бандери – Вербицького – Вітовського – площа Франка – вулиця Франка – Панаса Мирного – Угорська – проспект Червоної Калини (дитяча поліклініка) – Вулиця Карбишева – Литвиненка – Пана Мирного – вулиця Франка – площа Франка – Вітовського – Коперника – Степана Бандери – Залізнична – Олени Степанівни – Квітки-Основ’яненка – Бортнянського – Генерала Юнаківа – Шевченка – Брюховицька – смт. Брюховичі.

Також читайте:   Нова транспортна система Львова: цирк продовжується

Як завжди, автор блогу спробує висловити свою точку зору із приводу цього питання.

Те, що у місті з’являються все нові та нові маршрути завжди радує. Все-таки, що не кажіть, вартість проїзду збільшується (було дві гривні, а стало три гривні), а особливих новинок як таких нема.

Маршрутки їздять старі, мало же зупиняються та і якість проїзду, якщо чесно, бажає бути кращою.

Сподіваюся новий маршрут №54 допоможе нашій читачці – Zoe вчасно заїхати на роботу.

Нагадаю, також хто не знає, що віднедавна у Львові почали монтувати нову трамвайну колію. Вона буде проходити від Сихова і до центру по вулиці Стуса.

Роботи будуть тривати два роки і Воробус обов’язково про них повідомлятиме.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*