Де гратимуть свої домашні поєдинки ФК Карпати? - Блог про Львів

Де гратимуть свої домашні поєдинки ФК Карпати?

Карпати гратимуть у Стрию?

Останнім часом зауважив досить таки цікаву тенденцію. Багато дівчат на сторінках у соціальних мережах почали завантажувати фотографії із футбольних поєдинків на стадіоні «Арена Львів».

На запитання, а за кого ж вони вболівають – нічого відповісти не можуть. Добре щоб хоч знали хто з ким грав. Ну, але то таке, особисті проблеми кожної людини.

Ваш покірний недаремно згадав тему футболу. Чому? Адже новина, яка з’явилася кілька днів тому мене просто таки «вбила». Думав над цим питанням довго, все обмірковував і таки спробую висловити свою точку зору.

Мабуть ви здогадалися, що мова іде про футбольний клуб Карпати і неможливість цієї команди проводити домашні поєдинки на стадіоні «Україна».

Коли вперше прочитав новину про неготовність стадіону «Україна» проводити футбольні поєдинки, подумав що це жарт або як модно називати в інтернеті – фейк. Та, виявилося що це все правда.

Карпати дійсно залишилися без своєї футбольної арени і зараз в активних пошуках нової.

Які лише стадіони не називаються: «Арена Львів», стадіон у Тернополі, в Стрию і навіть, як варіант київський імені Валерія Лобановського.

Так де ж таки гратиме наша команда?

Спершу про стадіон «Україна». Виявилося що тут погано росте трава і якщо зараз там ще зіграти хоч один поєдинок, то можуть бути великі проблеми із полем. Я просто собі зараз задаю питання? А хто винен у цьому дурдомі? Іншим словом просто це не назвеш.

Також читайте:   Футзал. Spring cup. Команда Воробуса (Юг-Контракт) здобуває срібні нагороди

Це ж треба відповідально ставитися до своєї роботи, вчасно сіяти траву, за нею доглядати і так далі.

А це нічого що багато людей купили собі сезонні абонементи, виклали кругленьку суму? І де вони зараз мають ходити на матчі улюбленої команди, їздити у Київ? Ну, маячня якась.

На «Арені Львів» Карпати теж не дуже то хочуть бачити. Коли стадіон пустував, то «леви» там грати не хотіли. Зараз же там грає Шахтар і не дуже то він хоче щоб там грали «зелено-білі», плюс є рекомендацію УЄФА.

Незабаром там будуть проводитися матчі Ліги чемпіонів, гратиме національна збірна, плюс в ціні Карпати ніяк не можуть зійтися.

Тернопіль кажуть теж відпадає. У цьому місті є дві команди в першій лізі. Одного тижня грає Нива, іншого – Фк Тернопіль.

За Стрий нічого сказати не можу. Ніби грає Скала, а як буде у ситуації з Карпатами?

Може в Добромиль їздити грати чи в ту ж Рава-Руську?

Звісно, я зараз іронізую, але реально шкода що все так відбувається. Команда має грати перш за все для людей, а не для галочки…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*