Футбол. Ліга Європи. Дніпро 2:1 Хайдук (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро 2:1 Хайдук (відео)

Джокер - Шахов

Сьогодні надворі 21 серпня, четвер, а це означає, що продовжує свою роботу блог Воробуса.

У цей дощовий день основною темою дня буде спорт, адже потрохи він повертається після тривалого відпочинку.

Вчора, та і сьогодні у Європі великий футбольний день. Проходять матчі кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Зокрема, вчора вся увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Києва, адже саме в столиці нашої країни свій перший поєдинок за вихід в груповий етап Ліги Європи проводила наша команда – дніпропетровський Дніпро.

Суперником був наче не гранд європейського футболу – хорватський Хайдук. Але, тим не менше, проблеми по ходу матчу були.

Але, про все по-порядку.

Думаю не треба зайвий раз говорити чому Дніпро проводить свої домашні поєдинки в єврокубках в Києві, а не в рідному Дніпропетровську. Причина одна – війна на Сході нашої країни.

Та, незважаючи ні на що, вболівальник несамовито підтримує команду і в столиці нашої країни.

Розпочали команди без розвідки. Навіть більше, у першій 45-ти хвилинці на полі була одна команда – Дніпро. Гравці нашої команди раз за разом турбували кіпера гостей, але той грав так ніби це його остання гра в кар’єрі.

Щодо атакувальних дій хорватів, то їх практично не було.

Також читайте:   Футбол. Таврія 3:1 Карпати (відео)

Другий тайм був куди веселішим на події та голи. Не встигли команди розіграти м’яч із центру поля як гравець Хайдука – Сушич вдало пробив повз кіпера Дніпра – Бойка.

Хоча, якщо глянути на епізод Денис в цьому голі явно не винен, швидше Дуглас не знати чого впав на полі.

Шок для Дніпра? Ще б пак. На такий результат тренерський штаб української команди явно не розраховував.

До честі Дніпра вони швидко зуміли відігратися. Це Калініч був першим на добиванні після навісу все того ж Дугласа.

А далі почалися свого роду каруселі. Забити могла як одна, так інша команди. На щастя, це під кінець гри вдалося зробити команді Маркевича.

І знову таким собі джокером виступив Шахов. Матос пройшов по правому флангу, навісив, а Євген вдало пробив головою повз кіпера Хайдука.

Звучить фінальний свисток, який фіксує мінімальну перемогу Дніпра із рахунком 2-1, а це означає, що все вирішиться за тиждень у Хорватії. Господарів поля у цьому поєдинку влаштує навіть мінімальна перемога.

Як буде насправді, побачимо рівно за тиждень, а поки що насамкінець пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: fc-dnipro.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*