Футбол. Ліга Європи. Зоря та Металіст грають свої матчі внічию + відео - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Зоря та Металіст грають свої матчі внічию + відео

Прикра нічия

Насиченим на футбольні поєдинки виявився цей тиждень. Хоча, якщо так подумати, тиждень ще не завершився, а на вихідних стартують чергові футбольні чемпіонати.

Одним словом, має бути весело. Але, зараз не про це.

Справа у тому, що вчора свої єврокубкові поєдинки у рамках турніру – Ліга Європи проводили українські команди: луганська Зоря та харківський Металіст.

Зіграли наші земляки однаково. Правда, у кожної команди тепер шанси на продовження боротьби за вихід у груповий етап різні. Та, про все по-порядку.

Розпочнемо із луганської Зорі. Команда Вернидуба свої поєдинки в єврокубках проводить в Києві. Суперник був грізний – голландський Феєнорд.

Так, можливо ця команда і зараз перебуває не в кращій формі, але з року в рік грає в єврокубках. Зоря ж подібним досвідом похвалитися не може.

Хоча, хто дивився вчорашню гру може сміливо сказати, що українська команда могла перемогти. Просто фарт був не на нашій стороні.

До гри спілкувався із багатьма фахівцями футболу. Всі як один говорили, що в Зорі шансів нема. Воробус же був впевнений, що наша команда не програє.

Так воно і сталося. Вже у дебюті гри завдяки чудовому голу зі штрафного від Білого Зоря повела в рахунку. Команда добре рухалася, самовіддача була на вищому рівні.

Також читайте:   В очікуванні футбольного поєдинку Франція - Україна

Але, як це часто трапляється, ми взяли і пропустили з нічого.

Тепер на українську команду чекає нелегкий виїзд у Нідерланди. Зорі неодмінно треба забивати. Тому, думаю шансів як таких в нас нема. На жаль…

Щодо харківського Металіста, то команда Рахаєва свій поєдинок проводила в Польщі проти місцевого Руха.

За цю гру і говорити нема особливо чого. Наша команда багато атакувала, не використала ряд моментів. Господарі ж поля переважно захищалися і тепер Металісту вдома треба довести все до логічного завершення і перемогти свого суперника.

Думаю нам це під силу.

Пам’ятаю кілька днів тому вашого автора питали а хто ж із українських команд пройде у груповий етап Ліги Європи.

Обіцяв дати прогноз після «першого тайму» протистоянь.

Так от, після перших матчів можу зробити свій прогноз. Думаю що такими командами будуть: Дніпро, Металіст та Динамо, яке вже в груповому турнірі.

Зоря? Навряд чи ми зможемо щось зробити на виїзді. Та, це футбол і тут може відбутися все що хочеш.

Будемо вболівати за наші команди…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*