Футзал. Друга ліга. Фанат-2 2:2 Інтер-М (втрачаємо перемогу на останніх секундах гри) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Фанат-2 2:2 Інтер-М (втрачаємо перемогу на останніх секундах гри)

Прикра нічия

Продовжуються змагання на футзальній аматорській лізі серед команд другої ліги. Черговий поєдинок у чемпіонаті в цей суботній день проводила і команда за яку віднедавна виступає і ваш автор – «Фанат-2».

Сьогоднішнім нашим суперником була команда в якій зібрані переважно молоді гравці – «Інтер-М».

У першому колі команда «Фанат-2» поступилася «інтеристам» із рахунком 1-3. То ж, треба було брати реванш. Принаймні хлопці перед грою були налаштовані по-бойовому.

На жаль, через травму, яку зазнав у минулому турі пропускав гру провідний гравець команди «Фанат-2» – Тарас. Бажаємо йому якнайшвидше повернутися на поле і радувати громадськість голами у ворота суперників.

Що ж до нашої гри, то сьогодні вперше у новій команді вашому автору довелося відіграти цілу гру. Другий воротар команди «Фанат-2» по сімейним обставинам не зміг прийняти участі у матчі, тому отаке от…

Розпочали гру активніше наші суперники. Гравці «Інтер-М» вдало катали м’яч і у перші хвилини нам прийшлося добряче попотіти щоб не дати їм забити гол.

Згодом гра трохи вирівнялася і вже «Фанат-2» більше атакував. Одна із таких позиційних атак завершилася чудовим проходом Андрія Радовенчика, який влучно пробив у дальній від воротаря суперника кут воріт.

Воробус на посту

«Інтеристи» пробували відігратися, але до завершення першого тайму їхні атаки наштовхувалися на оборонні редути нашої команди або ж вдало грав ваш автор.

Початок другої половини зустрічі розпочався для «фанатів» краще не придумаєш. Знову ж таки завдяки індивідуальним діям Радовенчика вдалося подвоїти рахунок у зустрічі.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. Півфінал. Матч 3. «Енергія» – «Продексім» – 0:2

Гол вийшов дуже ефектним.

Здавалося все, 2-0, перемога в кишені, але як це часто трапляється із нашою командою ми починаємо розслаблятися і отримувати голи свої ворота.

Так і сталося під час першого гола в наші ворота від «Інтер-М». Наші гравці не розібралися хто ж має вибивати м’яч, як наслідок його підходив хтось із гравців команди суперника і пробив так що ваш автор побачив м’яч лише вже коли він залетів у ворота.

2-1 і кінцівка обіцяла бути дуже цікавою. За дві хвилини до кінця гри суперник випускає п’ятого польового гравця, вони починають розхитувати нашу оборону і помиляються. Ось тут якби Воробус зумів забити гол у пусті ворота на цьому гра би завершилася.

А так пізніше все обернулося з ніг на голову. Під час чергового розіграшу п’ятого після удару гравця «Інтер-М» жахливої помилки допустився ваш автор. З нульового кута м’яч пройшов мені поміж ніг.

Радість «інтеристів» і розчарування «фанатів».

Часу щоб забити переможний гол у нас вже не було.

Бойова нічия 2-2 і боротьба за третє місце між командою «Фест» та «Фанат-2» продовжується. Поки що наша команда випереджає своїх суперників на 4 пункти і це за два тури до завершення чемпіонату.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*