Футзал. Друга ліга. Фанат-2 3:1 Фест (Воробус вдало дебютує) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Фанат-2 3:1 Фест (Воробус вдало дебютує)

Воробус перемагає

Сьогодні надворі 2 серпня, субота, вихідні тривають, але це не заважає Воробусу радувати вас, читачі блогу, все новими та новими публікаціями.

День в автора блогу був дуже насиченим, тому по приході додому спробую поділитися своїми вчинками.

Перше про що розповім так це про футбол. Знаю, зараз мені скажете що вже дістав тим футболом. Але, це не зовсім футбол про який я завжди пишу.

Справа у тому, що після тривалої паузи Воробус таки повернувся на змагання під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини. На цей раз автор буде виступати за команду – «Фанат-2», яка виступає у другій лізі.

Щоправда робитиму це починаючи із другого кола, якраз від того часу коли можна дозаявляти людей.

Прем’єрним поєдинком для Воробуса стала гра проти команди «Фест», яка йшла в турнірній таблиці якраз позаду нас. І, навіть більше, якби сьогодні вона зуміла здобути перемогу то би випередила команду «Фанат-2» у турнірній таблиці.

Автор блогу навіть не сподівався що мене випустять на поле одразу ж у стартовому складі, але наш тренер – пан Андрій так вирішив. А тренер – завжди правий.

Розпочався поєдинок для автора блогу і його нової команди вкрай невдало. Вже перший удар по наших воротах завершився голом. Чесно скажу навіть не знаю як «шкіряний» влетів у ворота. Бачив що був удар, потім серія рикошетів, а далі вже знаєте що було.

Також читайте:   Завтра львівська "Енергія" проекзаменує хмельницький "Сокіл"

Початок, погодьтеся, явно не хороший. Але, завдячуючи нашим гравцям вони доволі швидко відігралися і до кінця гри впевнено контролювали гру.

Правда шальки терезів на свою користь команда «Фанат-2» зуміла схилити лише в другій 20-ти хвилинці. Та, про це згодом.

До кінця першої половини гри, а саме стільки часу грав Воробус мені ще кілька разів доводилося вступати в гру, плюс постійно йшла боротьба із сонцем яке просто таки втомлювало з хвилини на хвилину.

У другому таймі планово на поле вийшов інший воротар і варто сказати відіграв також дуже впевнено.

Наші ж хлопці завдяки голам Сала та Марка Смоляка зуміли забити два без відповіді голи у ворота свого суперника і тим самим допомогли здобути вікторію для своєї команди.

Після перемоги команда «Фанат-2» зуміла зберегти 3-е місце в турнірній таблиці і якщо команда і надалі буде збиратися у такому складі, то є всі шанси замахнутися і на вищі місця.

Далі буде…

P.S. Користуючись нагодою хочу подякувати нашому тренеру і по-сумісництву президенту клубу – пану Андрію, який запросив вашого автора грати за його команду. А також читачу блогу з ніком VIK за оперативні фото з матчу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 02.08.2014 пише:

    а про мене як завжди забув 🙁

  2. VIK 02.08.2014 пише:

    молодець, в останній момент виправився!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*