Футзал. Кубок Львівщини-2014. Енергія 4:4 Спортлідер - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2014. Енергія 4:4 Спортлідер

Енергія грає внічию із Спортлідером

Продовжуються змагання на Кубку Львівщини з футзалу, що в ці дні тривають у палаці спорту «Галичина».

Після вчорашньої легкої перемоги над командою «Приват», сьогодні на львівську Енергію очікував поєдинок проти хмельницької команди «Спортлідер».

Гра виправдала всі сподівання глядачів і завершилася бойовою нічиєю 4-4.

Ні для кого не секрет, що український футзал зараз переживає не найкращі часи. Тому, команди, які більш-менш зберегли свій минулорічний склад виглядають зараз такими собі фаворитами.

До числа таких команд можна віднести і хмельницький клуб.

Тому, десь так і думав що гра між Енергією та Спортлідером має бути цікавою.

Що можна сказати по «гарячих» слідах? І справді, суперники сьогодні були гідними один одного. Щоправда у першому таймі все ж забили гравці Енергії.

Влучний удар на рахунку Миколи Грицини. Хмельничани теж багато атакували, але їм якраз і цього завершального удару бракувало.

А ось у другій 20-ти хвилинці голи посипалися один за одним. Спершу брат Миколи Грицини – Михайло відзначився після чудового виходу 2 в 1 і здавалося можна йти вже додому.

А потім Енергію наче підмінили. За короткий період часу гравці з Хмельницька зуміли вирівняти рахунок.

Але, знову ж таки Михайло Грицина виводить свою команду вперед.

Вболівальники не встигли як слід «пережувати» гол як гравці хмельницької команди змогли не те що зрівняти рахунок, а й взагалі вийти вперед.

Також читайте:   Футзал. Autumn Cup. Курсанти 7:5 ДЮСШ-12. Воробус перемагає.

Енергія довго не думаючи бере тайм-аут, Кордоба виходить п’ятим, наші гравці катають «шкіряного» із флангу на фланг, але все безрезультатно.

І тут відбувається ключовий епізод гри. Під час розіграшу п’ятого в Енергії кіпер Спортлідера хотів з ноги пробити по пустих воротах. Але, на думку одного із арбітрів він зробив це неправильно.

Чесно скажу, суперечливий епізод. Не здивувався, що опісля гри вся команда гостей накинулася на цього молодого арбітра.

Тим не менше, невгамовний Михайло Грицина із 10-ти метрового був влучним.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує у матчі між Енергією та Спортлідером бойову нічию 4-4, а це означає що перед останнім туром у якому Спортлідер зіграє проти команди Приват, саме львівська команда йде на першому місці в турнірній таблиці.

Тепер для того щоб хмельничанам зайняли перше місце в групі треба вигравати в криворізької команди з різницею у п’ять м’ячів та більше.

В іншому поєдинку сьогоднішнього ігрового дня рівненський Кардинал доволі програв івано-франківському Урагану із рахунком 1-3.

Завтра на турнірі чергові матчі, а окрасою дня має стати прощальний матч легендарного гравця «енергетиків» – Валерія Легчанова.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*