Футзал. Кубок Львівщини-2014. Енергія на одній нозі перемагає Приват (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2014. Енергія на одній нозі перемагає Приват (відео)

Енергія перемагає Приват

Сьогодні у Львові стартував 5-й за ліком Кубок Львівщини з футзалу. На відміну від минулих років, гостей із закордону цьогоріч нема.

Причина? Думаю всі добре розуміють яка зараз ситуація в країні і команди просто напросто бояться до нас їхати. Тому, як казали колись хороші люди: «Що маємо, те маємо…».

Ваш автор вирішив не сидіти в чотирьох стінах, а опісля роботи завітав на гру за участю господарів турніру – львівської Енергії проти новачка цьогорічного чемпіонату – криворізького «Привату».

Хотілося побачити якою виглядає наша команда після кардинальних змін, та і з командою з Дніпропетровщини взагалі незнайомий.

Як показала згодом гра, суперник дуже слабенький та і весь матч був нудним. Все-таки, криза в українському футзалі дається взнаки і здається цьогорічний чемпіонат буде взагалі не цікавим.

Ще добре подумаю чи ходитиму на матчі.

Спершу про Енергію. По завершенні минулого чемпіонату керівництво клубу зібрало команду і повідомило, що суттєво зменшує витрати на утримання команди. Не став дивним той факт, що багато провідних гравців подалися в інші команди у пошуках кращої долі.

Тому, цього сезону в складі львівської команди ми точно не побачимо таких людей як: О.Бондар, Рогачов, Д.Бондар, Коваль, Легчанов (завершив кар’єру) тощо.

Натомість їм на зміну прийшли добре відомі львівській публіці: Тригубець, Кордоба, Федюк, Когут, плюс задіюються все частіше молоді виконавці: Мірзаєв, Стефанків…

Також читайте:   Воробус взяв участь у турнірі до 100-річчя ЗУНР

Звісно, потрібен час щоб головному тренеру – Павленку сколотити боєздатний колектив, а для цього потрібні хороші спаринги.

Нажаль, Приват – це не той суперник з яким можна зіграти на повну силу.

Хлопці ніби стараються, але до реальних моментів просто не доходило. Пам’ятаю десь у першому таймі гравці команди з Кривого Рогу вилетіли 3 на 1, але, мабуть самі не знали що сталося і момент втратили.

Футзал – це удари по воротах, а їх то як таких по наших воротах і не було.

А що Енергія? Команда теж не вразила. Так, забили п’ять м’ячів, зіграли в захисті на «нуль», але не відчувалося тієї свіжості, яка була, за того ж Косенка.

Рівень чемпіонату впаде і то відчутно. Про це, пам’ятаю ще колись говорили відомі фахівці.

Додам, що голи за Енергію забивали: двічі Кордоба, Павленко, та Михайло Грицина.

Завтра 0 17 годині Енергія проведе свій другий поєдинок на турнірі. Суперник – хмельницький Спортлідер+.

Сподіваюся ця гра буде цікавою і ваш автор не дріматиме на трибунах.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішніх поєдинках від прес-служби МФК “Енергія”:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*