У Львові заборонили запуск феєрверків та піротехніки - Блог про Львів

У Львові заборонили запуск феєрверків та піротехніки

Феєрверки

Продовжує роботу блог Воробуса і наступне про що будемо говорити, так це про місто Лева, а саме про події які тут відбуваються.

Ми в цьому місті живемо і хочемо щоб тут було все добре.

Ні для кого не є новиною, що незважаючи на бойові дії в нашій країні і проведення АТО, багато хто із людей робить весілля.

Чоловіки знаходяться жінок, а жінки, у свою чергу знаходять чоловіків. Так вже побудований світ. Ще люблять казати що це доля…..

Хтось каже, що в даний час весілля робити не треба з поваги до людей, які ведуть боротьбу за територіальну цілісність нашої країни. Хтось навпаки каже, що вже весілля сплановані наперед і зараз просто нема виходу як їх робити. І цих людей також можна зрозуміти.

Одним словом, скільки людей – стільки й думок. Але, зараз не про це.

Справа у тому, що 31 липня 2014 року на засіданні Львівської міської Ради було прийнято досить таки цікаве рішення. 59 депутатів проголосували за те, щоб на період проведення АТО на Сході нашої країни обмежити запуск феєрверків у місті Лева.

Думаю ви здогадалися чому Воробус почав цю публікацію саме із слів про весілля.

Саме на подібних святкуваннях люд часто використовує піротехнічні засоби. Нічого поганого в цьому не бачу, єдине що було би добре якби це вони робили в дозволений час, а не у 3 годині ночі коли люд спить.

Також читайте:   Ремонт вулиці Городоцької триває

Зараз же міська Рада правильно зробила що заборонила запуск феєрверків. Чому? Хто живе у місті Лева, той знає що останнім часом на телефони правоохоронних органів телефонували невідомі і говорили що багато об’єктів міста заміновано.

На щастя, вибухових речовин так і знайдено не було, але все ж існує загроза з боку терористів. Тому, щоб люд не боявся зайвих вибухів було прийнято подібне рішення.

Плюс всі добре знають, як кілька днів тому був обстріляний будинок мера міста – Андрія Садового. Говорив опісля з народом, який проживає у центрі нашого міста. Так от, ніхто й подумати не міг що це вистріли.

Була думка, що це феєрверки хтось запустив знову. Ось так от і чи не заборонити вистріли у Львові?

Дозвіл на запуск феєрверків буде відновлено одразу ж після того, як завершиться АТО на Сході нашої країни.

А тут виникають питання, бо ніхто достеменно не може сказати що буде сьогодні, завтра чи навіть через тиждень. Росія і надалі постачає зброю терористами, останні ніяк не заспокояться.

Будемо надіятися на краще життя….

Одним словом, не весело….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*