Бізнес на горі Піп Іван - Блог про Львів

Бізнес на горі Піп Іван

Обсерваторія

Любить Воробус подорожувати, а якщо це ще й поїздка в гори, то це взагалі вдвічі приємніше.

В горах людина відпочиває від трудових буднів, вчиться виживати в польових умовах і так далі. Хоча, не сперечаюся, нам – людям з міста, комфорту та деяких речей таки бракує.

Яких наприклад? Ну, того ж таки душу чи газової плити. Хоча, знову ж таки перший може замінити річка, а другу – вогонь.

Але, сьогодні не про це.

Коли ми нещодавно з компанією їздили в гори, а саме на гору Петрос, то під час підйому на вершину мій хороший приятель – пан Володимир сказав, що віддав би навіть 50 гривень за пляшку пива якби його хтось продавав на вершині.

Хах, звісно, що вся наша група із цих слів Володьки посміялася, тому що ніхто не буде тобі сидіти на горі з продуктами. Та й, якщо так подумати, хто хоче це все тягати на вершини гір?

А, як виявляється, такі відчайдухи, точніше відчайдух віднедавна з’явився на горі Піп Іван.

Хто був у цих краях, той знає що на вершині «Попа» знаходиться колись діюча обсерваторія.

Зараз це закинута будівля в якій час від час знаходять тимчасовий притулок туристи що проходять Чорногірським хребтом.

Ще б ці туристи там не гадили, то було би взагалі чудово. А то рагулізм з людей викорінити ще гірше чим вигнати сепаратистів зі Сходу України.

Повертаюся до теми. Так от, коли розмовляв із людьми, що часто подорожують в горах, то чув від них про чоловіка, що зробив собі бізнес якраз на горі Піп Іван.

Також читайте:   Як у продуктах з супермаркету можна знайти каміння

Спершу Воробус думав що колеги мене обманюють, але нещодавній допис на одному із форумів таки мене переконав. В одній із кімнат обсерваторії можна купити як макарони, так і овочі, чай, пиво і так далі.

Далі цитата:

Интересно было увидеть там одного местного предприимчивого торговца. Облюбовал себе комнатку прямо в обсерватории, со стороны Вухатого Камня. В продаже у него было все – крупы, овощи, сладкое, алкоголь, чай, кофе – и горячие и с собой и компот. Молодец, ничего не скажешь, сообразил как сделать бизнес на туристах. Сфотогорафировать его только не додумался, а так пообщались, и пошли дальше.

Звісно, що ціни трохи завищені, але це нормально. Спробуй на «горбі» це все принести. Хоча, із транспортом тут також є питання.

Чорногірський хребет проходив кілька років тому, то бачив як до обсерваторії люди добиралися за допомогою квадроциклів.

Що ж заважає людині взяти його на прокат і завантажити туди всі продукти? Думаю нічого.

Ну, правда квадроцикли тоді їхали від озера Марічейки. А в повідомленні вище вказано що він міг добиратися із Вухатого Каменя. Цієї дороги ваш покірний не знає.

Бізнес – це добре. Єдине що хочеться побажати щоб із цього діла не зробили цілу індустрію від якої би могла постраждати наша матінка – природа.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*